Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 24, 2013 17:58 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Hej
robię korektę takiej książki o zabytkach techniki (ja ze Śląska) głównie o starych kopalniach. To taka....praca naukowa :twisted: No i przysłali z wydawnictwa korektę do poprawki. Literatura. 300 pozycji do przejrzenia. W domu tylko kot się ostał a ja pracuję. Kasy z tego niestety niet. Dla pieniędzy piszę przewodnik po tych zabytkach.Mam jak widzisz związki z Polską dość mocne. :D
Powinnam skończyć do wtorku.

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Nie lut 24, 2013 19:18 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Skoro praca naukowa to wnioskuję, że cały czas masz kontakty ze szkołą - tak to nazwę. Będziesz podnosić "godność" naukową? Fajnie. Warto. Ja jestem kaleką językową i tylko dla tego nie zostałam na uczelni - ochota była i propozycja tez była i z tej uczelni co chciałam, ale niestety zdrowy rozsadek zwyciężył - językowo jestem niewyuczalna prawie; znam 2 płynnie z czego jeden to język ojczysty :mrgreen:

Dzisiaj Figaro niezauważony przez nikogo robił staranne wykopki w kuwecie. Pachnie i wygląda "uroczo". Z takim zapałam jak on, to żaden kot w domu dotychczas nie zakopywał myszki. :evil: Jak go teraz "doprać". Wilgotna ścierka i do roboty :evil: .

Patrzę na brzuchol łysegorudego jakby troszke mniejszy, albo to moje marzenie jest tak silne.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon lut 25, 2013 19:12 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Ooooooooo

Dobra. To sobie popiszę.
Właśnie przeczytałam na jakimś wątku, że trzeba się spieszyć bo wysyp kociaków za chwilę. No to się pospieszę .... do toalety, najwyżej.
Łysyrudy Ichigo ma znów podniesiony cukier - 293. Ja już nie wiem. Wetka zaczyna mnie wpieniać. Szykuje się znów afera bo nerwy mi wysiadają - za długie to .....musimy poczekać.... :evil: Na co? Pytam? Na co?
Kociasty jje od soboty gastro inten... i teoretycznie biegunki nie ma ale .... ta kupa twarda też nie jest. Niby brzusio stężało i nie jest takie twarde ale ..... obserwuję jak szpieg z krainy Deszczowców. Kupiłam dzisiaj jeszcze tej karmy - ma być tydzień będzie pieprzony tydzień - chociaż mam wątpliwości co do zasadności takiego działania. Do jutra wytrzymam .... chyba.

Gang wchodzi już na orbitę kosmiczną, ziemska to dla nich stanowczo za mało - jak widać. Dyzio zrobił się terrorysta. Jak chce aby zajmowano się nim to nie ma zmiłuj. Nie da się odsunąć, przesunąć nie podzieli sie kolanami, zabawką ..... niczym się nie podzieli. Każe się w y ł ą c z n i e sobą zajmować i domaga się tego w sposób gwałtowny i nie znoszący sprzeciwu. One mnie przerażać zaczynają. Dominatorykociaste wyrastają z nich. Jak cała bura 6tka tak będzie się zachowywać to ja "wysiadam" i odmawiam współpracy.
Domy gdzie jesteście? Co? One tak samo myślą czują i kochają jak te rasowe czy w typie, a inteligentniejsze są na pewno.
To jest wyraz mojej frustracji i bólu bo one potrzebują swojego domu. :crying: :placz: .
Obrazek

Kinnia

Post » Pon lut 25, 2013 20:26 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Za domki dla Burego Gangu i za zdrowie Ichigo (oraz twoje- psychiczne :wink: ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 25, 2013 22:09 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Zatkało mnie. Znów to zrobiłaś :1luvu: . Niesamowita jesteś dziewczyno :1luvu: . Gang śle buziaki miziaki :D . Dziękuję bardzo. To wiele znaczy dla futerek. Może będa miały do kogo gadać i tulić się w nocy takiej jak ta.
Obrazek

Kinnia

Post » Pon lut 25, 2013 22:10 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

mam nadzieję :) :ok:
jo.anna

Post » Pon lut 25, 2013 22:11 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

jo.anna :1luvu: Dziękuję.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 25, 2013 22:12 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

nie ma za co...nic mnie to nie kosztowało prócz chwilki na obrysowanie zdjęć :oops:
jo.anna

Post » Pon lut 25, 2013 22:18 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

A ja w końcu proponuję rzecz następującą. Odpowiem na prawie KAŻDE pytanie, czytając kart Tarota, bo wróże od 20 lat. Mam taki dar po babci, która podczas okupacji, zarabiała między innymi stawiając karty. Jutro o 22 wieczorem czasu Greenwich zaczynam bazarek. Serio. Dla Burasów i Ichigo - wszystko.....
Buziaki

kotkubinat

Post » Pon lut 25, 2013 22:19 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

to na odległość tak można ? :wink:
jo.anna

Post » Pon lut 25, 2013 22:23 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Można. Wiele wróżek tak robi. Ja wróżyłam w ten sposób i sprawdzało się. Proszę wtedy tylko o sprecyzowane pytanie. Sprecyzowane to takie, na które się da odpowiedzieć "tak" lub "nie".

kotkubinat

Post » Pon lut 25, 2013 22:26 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

o kurka, to nieźle...a da się wywróżyć czy burasy znajdą dom ? :oops:
jo.anna

Post » Pon lut 25, 2013 22:31 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Tak :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dwa pójdą razem, chyba chłopak i dziewczyna. Jedank jest takie kocię, które Kinnia pokocha szczególnie i nie wiadomo, czy się z nim łatwo rozstanie, tylko jej nie mówcie, proszę.... 8)

kotkubinat

Post » Pon lut 25, 2013 22:32 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

no takie wróżby to ja lubię, baaa nawet bardzo lubię ! :ok:
jo.anna

[poprzednia][następna]