Oprócz nagród 1 , 2 i 3 jest nagroda Patrona Konkursu .
Tym razem był to blog Amyszki
http://kotyszki.blogspot.com/
A nagrody były naprawdę extra

Wszystko można dokładnie przeczytać tutaj
http://klubkotajasna8.blogspot.com/2013 ... -2013.html
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zaglądałam tam... Nie wystarczy mieć psa - trzeba jeszcze prowadzić blog.kristinbb pisze:Jeżeli masz psa zapraszam .![]()
kussad pisze:Zaglądałam tam... Nie wystarczy mieć psa - trzeba jeszcze prowadzić blog.kristinbb pisze:Jeżeli masz psa zapraszam .![]()
![]()
Bloga miałam, prowadziłam bardzo aktywnie pisząc codziennie nowe notki przez prawie dwa lata aż pewnego wieczora nagle straciłam Swoją Ukochaną Pierwszą Kocią Miłość. Nie pisałam niczego przez ponad pół roku i blog zgodnie z regulaminem został automatycznie skasowany.... nie wiedziałam o niczym, to się stało całkowicie bez ostrzeżenia. Dowiedziałam się o tym gdy po długim milczeniu chciałam napisać o Jego odejściu i wyjaśnić znajomym swoje nagle milczenie.
Na prowadzenie kolejnego bloga już nie mam czasu... jestem właściwie tylko tutaj na forum i naszym wątku...
Na ONET! To było w okresie 2006-2008! Wtedy Choco była szczeniaczkiem i opieka nad psem była dla mnie nowością i wszędzie szukałam porad i byłam aktywna też na różnych forum... a znajomym opowiadałam głównie ich historie, tam była możliwość programowania daty ukazania się posta...kristinbb pisze:Na prowadzenie bloga trzeba mieć czas niestety...kussad pisze:Zaglądałam tam... Nie wystarczy mieć psa - trzeba jeszcze prowadzić blog.kristinbb pisze:Jeżeli masz psa zapraszam .![]()
![]()
Bloga miałam, prowadziłam bardzo aktywnie pisząc codziennie nowe notki przez prawie dwa lata aż pewnego wieczora nagle straciłam Swoją Ukochaną Pierwszą Kocią Miłość. Nie pisałam niczego przez ponad pół roku i blog zgodnie z regulaminem został automatycznie skasowany.... nie wiedziałam o niczym, to się stało całkowicie bez ostrzeżenia. Dowiedziałam się o tym gdy po długim milczeniu chciałam napisać o Jego odejściu i wyjaśnić znajomym swoje nagle milczenie.
Na prowadzenie kolejnego bloga już nie mam czasu... jestem właściwie tylko tutaj na forum i naszym wątku...
Na jakiej platformie to był blog ??
kristinbb pisze:
Na prowadzenie bloga trzeba mieć czas niestety...
Na jakiej platformie to był blog ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 1043 gości