Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Przeczytałam w Twoim Zagłębiu, ze 28.02 od godz. 10.00 w Centrum Informacji Miejskiej (czy to przy Patelni?) będzie Dzień schroniska.
Czy ktoś coś wie na ten temat, bo mają tam być wolontariuszki ze schroniska?
Iwona11 pisze:Pani Mirko, co tam u Józia? dzisiaj mi się śnił
terenia1 pisze:Czy rano ktoś był na dyzurze bo leki były podane i było wysprzątane może Kasia? nie pisze bo nie ma dostępu do komputera.
terenia1 pisze:Byłam z Noskiem u weta - maść dalej stosować , tabletkę na sierść także, dodatkowo 1 xdziennie Unidox. Niestety ale musiałm mu podać w mokrym jedzeniu, bo podanie mu tabletki graniczy z cudempróbowałam kilka razy nic z tego, wije się jak piskorz, i za każdym razem wypluwa.
terenia1 pisze:Niestety Kubuś dwie wiadomości jedna dobra jedna zła. Ta dobra że apetyt ok i dziś jak weszłam to sam wybiegł z koszyczka miział się i łasił i zjadł jedzonko na zewnątrz![]()
Ta zła to niestety to koło oka to grzybi koło drugiego w tym samym miejscu także. Najgorsze jest to, że to w fatalnym miejscu, raczej żadne środki przeciwgrzybiczne chyba nie dadzą się stosować, bo to prawie przy samych oczach tak jak spływają łzy. Piotrek rozmawiał z Panią Doktor - Piotrek zabierze go do schroniska Pani Doktor obejrzy i prawdopodobnie zaszczepi na grzyba.
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 25.02.2013r. do 03.03.2013 r.
25.02. pon. rano Kasia wiecz. Teresa
26.02. wtorek rano Mirka wiecz. Mara
27.02. środa rano Beatka wiecz. Teresa
28.02. czwartek rano brak wiecz. Kasia
01.03. piątek rano Mirka wiecz. brak
02.03.sobota rano brak wiecz. brak
03.03 niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Google [Bot], Lucky13 i 79 gości