Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 23, 2013 6:38 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:To moje zdjęcia, ciocia mi wczoraj zrobiła. Spakowałem się do pudełka, ale nigdzie się nie wybierałem :D
Obrazek Obrazek Obrazek
A potem była kolacja. Wołowinkowa :D
Noś

Nosiu, jakie masz śliczne pudełko !
Własne ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lut 23, 2013 8:51 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ciasne, ale własne :D Nosiu ma jedno, Florentynka ma drugie. Czasem się zamieniają 8)

Obrazek Obrazek

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Sob lut 23, 2013 14:43 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Też mam takie pudełko i bardzo lubię wrzucać do niego myszkę. A potem na nią polować.
Dyzio

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 23, 2013 14:45 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

A ja nie mam pudełka.
Inka rozżalona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lut 24, 2013 11:02 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Przyszłyśmy do burego świata, zobaczyć, co u Was
Pralcia
Obrazek

i Florka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 24, 2013 11:22 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

MalgWroclaw pisze:Przyszłyśmy do burego świata, zobaczyć, co u Was
Pralcia
Obrazek

i Florka
Obrazek

Pieknosci... :oops:

I ja naleze do Klanu Burych :oops:

Mru

PS Bure jest naj!!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lut 24, 2013 11:52 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

i ja pacze co u Was

Obrazek

buziaczki
Mańcia
Pako

Post » Nie lut 24, 2013 18:20 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Miau. Nie pisałem, bo myślałem, co napisać. Wczoraj słaniałem się na łapkach, a chciałem się pobawić z ciocią. No i się bawiliśmy.
A dziś nie wiedziałem, co pisać. Bo chciałem napisać, że fajne dziewczynki przyszły do nas, ale Florka i Pralcia to są moje ciocie :oops:
Florka na pewno, przecież jesteśmy z jednego podwórka.
No i zostałem Indianosiem. Zbudowałem wigwam z posłanka od Cioci jasdor i Duża myślała, że w nim śpię, bo wystawał mój pyś i łapki. Ale nie spałem, byłem czujny jak Mały Noś Bury Pyś 8)
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 24, 2013 19:00 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Pako pisze:i ja pacze co u Was

Obrazek

buziaczki
Mańcia

O, Mańcia też ma tekturowe pudełko :) , fajnie.
Bure Kocie w i na burych pudełkach...
A skoro tu już tak cudnie buro się zobiło, to przypomnę jeszcze, że Duży Miziak z banerka w moim podpisie też jest bury. Najburaśniej. I czeka na dom.

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Wto lut 26, 2013 21:16 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Nie pisałem, bo się wstydziłem. Ciocia wczoraj do mnie przyszła, a ja już spałem i nie chciało mi się wyjść z szafki :oops:
Ale dziś się zrehabilitowałem, podobno na tysiąc procent (umiem liczyć). Wycałowałem ciocię, wymiziałem, zostawiłem zapach na cioci swetrze, żeby dziewczynki wiedziały, że się przytulałem. I bawiłem się - bardzo inteligentnie, jak to mam w zwyczaju :D
Domiauknę, że na kolację była wołowinka.
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lut 27, 2013 23:45 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

Ugotowałem pyszną zupę dla Dużej i dla cioci.
I tak się pięknie bawiłem, że miauczę Wam.
Jestem niezwykle inteligentnym Nosiem, sam znajduję sobie rozwijające zabawy. Duża mówi, że nigdy nikt by nie powiedział, że nie urodziłem się w domu. No, nie urodziłem się w domu, tylko na śmietniku.
I jestem: piękny, inteligentny, błyszczący i mam dobre, kochające serduszko.
Miaudobranoc :D
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lut 28, 2013 20:19 Re: Wrocław. Życiowo mądry Nosek ma wspaniały dom :))

I jesteś najcudowniejszym Nosiem we Wrocławiu :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]