Mam pytanie, w jakich godzinach dzisiaj można ewnetualnie podskoczyć do Kociarni? Nie mam pojęcia, czy 100% się wyrobię, ale chciałam dać te puszki i pożegnać się z Milusią...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avi pisze:Jak tak dalej pójdzie to zostaniecie bez kotów
Mam pytanie, w jakich godzinach dzisiaj można ewnetualnie podskoczyć do Kociarni? Nie mam pojęcia, czy 100% się wyrobię, ale chciałam dać te puszki i pożegnać się z Milusią...
wasza asia pisze:Jak to zrobiliście, że taki nagły wysyp domków?
A moja dzidzia Tynusiai Fredzia mają już dość klatek. Kiedy będą mogły iść na cat- room? Bo na razie chyba są nieszczepione i niesterylizowane, prawda?
Julci się lapło, bo Mila się wyprowadziła, więc teraz Jula spaceruje po cat- roomie. Strasznie się ucieszyła, jak ją wypuściłam z klatki, od razu zaczęła się bawić.
miszelina pisze:wasza asia pisze:Jak to zrobiliście, że taki nagły wysyp domków?
A moja dzidzia Tynusiai Fredzia mają już dość klatek. Kiedy będą mogły iść na cat- room? Bo na razie chyba są nieszczepione i niesterylizowane, prawda?
Julci się lapło, bo Mila się wyprowadziła, więc teraz Jula spaceruje po cat- roomie. Strasznie się ucieszyła, jak ją wypuściłam z klatki, od razu zaczęła się bawić.
Fredzia i Tynka już po sterylce, Farcik też.![]()
Szczepione będą we czwartek i mogą iść na cat-room. A Julka znowu wróci do klatki.
Wysyp domków to efekt Dnia Kota, szkoda tylko, że nie wszyscy, którzy się deklarowali, zdecydowali się naprawdę wziąć kota.![]()
Oszukano Kamyka i Gryzeldę oraz Tamarę.
Maupa pisze:mogłabym poprosić o informację, kto jest we wtorek rano/w środę wieczorem? miałam ze sobą 1kg animondy wtedy w Leopardusie i oczywiście zapomniałam ją przekazaćpodrzuciłabym i poznała przy okazji nowych gości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 777 gości