Wrocław - Gdańsk. Miziak jest we Wrocławiu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2013 22:08 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Jestem Dużym Miziakiem w odróżnieniu od Małego Miziaka.
Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw lut 21, 2013 22:22 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Hej Miziaku! Co u Ciebie?
Mama nie puszczała mnie do klawiatury, bo mówiła, że musi się uczyć...
A jak Tobie idzie nauka ludziów?
Na mnie czarna paskuda coraz mniej warczy, a do tego uczę się od niej wydawać ten dźwięk - kto wie? Może kiedyś mi się przyda? :D
Yrael
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Hebi

Od: Wto cze 26, 2012 14:47

Post » Czw lut 21, 2013 22:25 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Hebi pisze:Hej Miziaku! Co u Ciebie?
Mama nie puszczała mnie do klawiatury, bo mówiła, że musi się uczyć...
A jak Tobie idzie nauka ludziów?
Na mnie czarna paskuda coraz mniej warczy, a do tego uczę się od niej wydawać ten dźwięk - kto wie? Może kiedyś mi się przyda? :D
Yrael

Yrael do mnie przyszedł :D
Taki się czuję samotny, ciocia w ogóle prawie nie przychodzi do swojego domu (czyli też do – chwilowo mojej – łazienki), bo pracuje.
Duży Miziak szukający dobrego domu
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lut 21, 2013 22:44 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Taka prawda... Ludzie są paskudni z tą "pracą"...
Zupełnie jakby głaskanie nas, bawienie się z nami i karmienie im nie wystarczyło! :evil:
Bardzo nie lubię jak mama wychodzi i mnie zostawia. I jeszcze ignoruje jak ją proszę, aby została! Tylko pogłaszcze mnie po główce, spojrzy smutno i i tak wychodzi...
A domek i do Ciebie przyjdzie drogi Miziaku, na pewno :ok:
Mama coś mówiła o jakimś święcie z kurczaczkami i zającami, które niedługo ma być... Może spytaj swoją ciocię czy na takie święto kot nie lepszy - no bo w czym niby jakiś długouch miałby być lepszy od nas? A kurczak to świetny na obiad dodatek :D
Yrael
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Hebi

Od: Wto cze 26, 2012 14:47

Post » Pt lut 22, 2013 6:17 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Miau. Yraelu, ciocia już mi dała śniadanie. A wczoraj późno była kolacja, aż się zaniepokoiłem i wyszedłem z budki. Ale była, na szczęście.
Jak ja bym chciał mieć dobry dom :(
Ciocia mi trochę mówi, że znajdziemy, że będzie najlepszy, że będę miał dobrze. Jeszcze troszkę muszę poczekać, tak mówi.
Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 22, 2013 10:01 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Miziak - zaznaczam Cię - bo muszę pędzić do pracy.
No ale ja się za Ciebie wezmę pręgusku jeden. Odgrażam się :mrgreen: i to na poważnie.
Ekspedycja do jakiegoś kochającego,nowego domu, Miziaka o jedynym w swoim rodzaju spojrzeniu musi jakoś zadziałać.
W razie czego zrobimy zrzutę i wyślemy Cię nawet na drugi koniec Polski ? Prawda dziewczyny ?

Banerek póki co przestał działać :evil: Widać u mnie banerek ? Bo ja nie widzę?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt lut 22, 2013 22:53 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Monika_Krk pisze:Miziak - zaznaczam Cię - bo muszę pędzić do pracy.
No ale ja się za Ciebie wezmę pręgusku jeden. Odgrażam się :mrgreen: i to na poważnie.
Ekspedycja do jakiegoś kochającego,nowego domu, Miziaka o jedynym w swoim rodzaju spojrzeniu musi jakoś zadziałać.
W razie czego zrobimy zrzutę i wyślemy Cię nawet na drugi koniec Polski ? Prawda dziewczyny ?

Banerek póki co przestał działać :evil: Widać u mnie banerek ? Bo ja nie widzę?

Moja Ciocia przyszła :D
ale fajnie.
I dostałem kolację.
I czekam na domek.
Duży Miziak
miaups. może komuś wydaje się, że jestem nudny, ale tak to jest, jak się czeka na domek :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt lut 22, 2013 23:35 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Miziaku piórka sobie wyrwiemy ale domek się musi znaleźć dla takiego cuda.
Tylko musimy zebrać siły i zrobić jakiś sabat czarownic :mrgreen: forumowy.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob lut 23, 2013 6:31 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Dostałem śniadanko. Ciocia trochę ze mną posiedziała i opowiedziała, że dużo kotów przyszło na śniadanie i że miały mokre łapki, bo śnieg leży. A ja w suchym i ciepłym zajadam.
Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 23, 2013 14:45 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Duży Miziaku, trzymam kciuki za domek dla ciebie :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lut 23, 2013 14:46 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

jolabuk5 pisze:Miziaczku, a właściwie dlaczego Ty jesteś Dużym Miziakiem - jesteś DUżY, czy dużo się miziasz? :D
Sabcia ciekawska

Pewnie jedno i duże.
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 23, 2013 14:49 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

To ja. Ciocia zrobiła mi zdjęcia, a ciocia jolabuk rozjaśniła. Czekam na domek, aż wysunąłem języczek z przejęcia :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [URL=http://wstaw.org/w/1HWx/]Obrazek Obrazek[/url]
Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 23, 2013 22:27 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

MalgWroclaw pisze:Jestem Dużym Miziakiem w odróżnieniu od Małego Miziaka.
Duży Miziak

Aha! Zresztą duży czy mały - najważniejsze, że miziak. Jak ktoś nie jest miziakiem, to znacznie trudniej mu znaleźć dobry domek!
Sabcia doświadczona w szukaniu domków
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob lut 23, 2013 23:28 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Dostałem kolację i sobie dalej czekam :(
Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]