penny-lane pisze:Wiecie co, ja tak sobie przeczytałam cały wątek i zastanawiam się na ile jest on aktualny? bo niby robię wszystko zgodnie ze wskazówkami, ale jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby dostać kilka odpowiedzi już następnego dnia po umieszczeniu ogłoszenianadal tak macie? że jak nikt się nie odzywa w ciągu kilku dni to dziwne? bo ja aż się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak
może to kwestia miasta w jakim się ogłasza?
Mam w domu tymczasowym do wyadptowania śliczną tricolorkę Lolę i z ogłoszenia nikt nigdy się nie odezwał a już kilka razy zmieniałam zdjęcia i tekstyWiem z doświadczenia od wolontariuszek ze schroniska, że mimo częstego ogłaszania psów i kotów schroniskowych odzew mają prawie zerowy... Czy to normalne? Czy wszyscy inni mają mnóstwo ofert domów stałych i w nich przebierają?:>
http://tablica.pl/oferta/lola-wyjatkowa ... ;r:15;s:21
Co do Twojego ogłoszenia - faktycznie wygląda dobrze. Pytanie jeszcze, kiedy je wrzucasz - najlepiej wrzucać albo wcześnie rano w poniedziałek/wtorek, albo późnym wieczorem przed tymi dniami.
Z mojego doświadczenia wynika, że wtedy najwięcej ludzi przegląda ogłoszenia, a Twoje są wtedy najwyżej i najbardziej widoczne.
Co do psów, to rządzą się one innymi prawami

Przeszłość schroniskowa też słabo wygląda, dlatego wiele wolontariuszy ogłasza zwierzaki z nich na siebie, dopiero jak ktoś fajny dzwoni, to delikatnie przedstawiają, gdzie znajduje się zwierzak.