Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Animus pisze:Przeze mnie też przemawia żal, ale uważam, że priorytetem powinna była być anemia i zadbanie o poprawę morfologii.
Popieram słowa Słupek i argumenty, sama nie potrafię tak logicznie przedłożyć.
Nikt nie umniejsza dr. wet. wielki szacunek dla osób ratujących biedy, ale wyniki mówiły same za siebie.
U nas wyszła mykoplazma za pierwszym razem w rozmazie. Były objawy, podejrzenie FIA i udało się wstrzelić w moment wysiewu.
magicmada pisze:Animus pisze:Przeze mnie też przemawia żal, ale uważam, że priorytetem powinna była być anemia i zadbanie o poprawę morfologii.
Nikt nie umniejsza dr. wet. wielki szacunek dla osób ratujących biedy, ale wyniki mówiły same za siebie.
U nas wyszła mykoplazma za pierwszym razem w rozmazie. Były objawy, podejrzenie FIA i udało się wstrzelić w moment wysiewu.
Mam pytanie, czy jesteś weterynarzem?
Animus pisze:magicmada pisze:Animus pisze:Przeze mnie też przemawia żal, ale uważam, że priorytetem powinna była być anemia i zadbanie o poprawę morfologii.
Mam pytanie, czy jesteś weterynarzem?
nie jestem, ale mogę mieć swoje zdanie i wyrażanie go w naszym wspólnym gronie,
nie umniejszam, ale dla mnie opiekuna chorej kotki zawsze najważniejsza jest morfologia,
to chyba normalne????
gpolomska pisze:
Ten obrazek znalazłam w dniu śmierci Aniołka - tak jakoś... jakby nie te skarpetki, to kogo Wam ten koteczek przypomina?![]()
![]()
gpolomska pisze:Blekitny.Irys pisze:Ty jesteś takim aniołem.
Dlaczego one sobie mnie wybierają na ostatnie towarzystwo? Dlaczego inni mogą patrzeć jak stają na nogi, a ja - jak umierają? Dlaczego? I jak się do mnie tulą, bo czują, co się dzieje... wzywają mnie wtedy, gdy już nauka jest bezsilna i mówią: teraz ja... dlaczego? Za co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 73 gości