TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 22, 2013 23:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Matyldzia dostała jad tarantuli na tego cholernego raka , na szczęście apetyt dopisuje :lol:

Miałam na maila zapytanie o Rudolfa, od razu odpisałam , ale nic z tego nie będzie :cry:
Odp:
Dziękuję za wiadomości. Wolalabym jednak kota mlodszego i zdrowego.Mam obecnie kotkę 18-letnią,którą przygarnęlam gdy miala 10 -ten czas tak szybko minąl. Mieszkamy w kamienicy,kot bylby niewychodzący.Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lut 23, 2013 0:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

sama szalwia tylko zalagodzi na jakis czas objawy. Nie czekaj, tylko gnaj do dentysty, na nfz cie przyjma. Od tego mozesz dostac wysokiej goraczki! Ja nie moge teraz sie narazac na zmiany temperatury. JAk wyjde na zimne a potem do cieplego wchodze to przez dluzsza chwile niemal moge sciany z bolu gryzc. :evil:

Jesli nie usune przyczyny ropienia, to ropien bedzie nawracal co jakis czas.
A musze pousuwac to, co trzeba usunac, bo mnie czeka operacja laryngologiczna.
Wcale nie siedze tyle w domu, bo w zwiazku z tym, ze sie przygotowuje do operacji musze robic mase badan. A co chwile musze cos powtarzac, bo wychodzi nie do konca ok, albo przy okazji wychodzi cos innego, co trzeba sprawdzic, przebadac... masakra. :roll:

Dlatego kociaste, blagam!!! Nie chorujcie chociaz wy! Bo jak ja choruje i czytam, ze ktores z was sie zle czuje, to automatycznie sama czuje sie jeszcze gorzej!
Skarby, nie moge teraz wpasc do was, choc bardzo tesknie. Bardzo, bardzo... ale obiecuje, ze jak tylko uporam sie choc z tymi najwiekszymi problemami (w tym pilnie w najblizszym czasie kilka wizyt u chirurga dentystycznego) to na pewno sobie to odbijemy :)
Trzymajcie sie, moje kochane serduszka cieplutko i opiekujcie sie Duza :)
Sercem i myslami jestem z Wami caly czas :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lut 23, 2013 16:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Lara i Fibi na spacerze jak zwykle się plątaly się wokół drzew
Sara zaczyna już troche rozumieć że jeśli nie biegam to znaczy że nie będze biegać i trzeba poczekać
ale dalej plącze sięna potęge dzisiaj zajeło mi chyba z 10 min ominiecie krzaku
Fibi zrobi wszystko dla ogórków i dla biednej Lusi nic nie chce zostawić i albo polubił czesanie albo stwierdził że i tak nie dam mu spokoju więc siedzi cicho
Czort zadowmowił się na drapaku i ani mysli zejść

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Sob lut 23, 2013 16:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

masz szczegolne wzgledy u Fibiego skoro pozwala ci sie czesac :mrgreen:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lut 23, 2013 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

shanti_pryia pisze:Lara i Fibi na spacerze jak zwykle się plątaly się wokół drzew
Sara zaczyna już troche rozumieć że jeśli nie biegam to znaczy że nie będze biegać i trzeba poczekać
ale dalej plącze sięna potęge dzisiaj zajeło mi chyba z 10 min ominiecie krzaku
Fibi zrobi wszystko dla ogórków i dla biednej Lusi nic nie chce zostawić i albo polubił czesanie albo stwierdził że i tak nie dam mu spokoju więc siedzi cicho
Czort zadowmowił się na drapaku i ani mysli zejść

Szkoda że juz sie ferie kończą , byłas prawie co dziennie , bardzo Ci dziękuję za pomoc , za mizianie za spacerki z psami , dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 23, 2013 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Błagam zaglądajcie , on ma niewiele czasu bo jego właściciele się przeprowadzają do bloku a kot do uśpienia jak nie znajdzie sie dom , potrzebny jest tez banerek viewtopic.php?f=1&t=151085&p=9654129#p9654129
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 24, 2013 12:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Szukamy transportu dla staruszka biało rudego do Szubina koło Bydgoszczy , czy sie znajdzie transport , lub z Warszawy do Szubina , tylko bym wtedy musiała kogoś znaleźć na przystanek w Wa-wie .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 24, 2013 19:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Jak tam Lusiaczek ? Uspokoiło sie biedactwo po obcinaniu pazórków? Skorzystała z hamaczka?

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Nie lut 24, 2013 20:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

shanti_pryia pisze:Jak tam Lusiaczek ? Uspokoiło sie biedactwo po obcinaniu pazórków? Skorzystała z hamaczka?

Uspokoiła sie , ale z hamaczka nie skorzystała :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 24, 2013 22:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Justa&Zwierzaki pisze:
aleusha pisze:A tak przy okazji, to te ciocie przydałyby się do ciągłego miziania i całowania i noszenia na rączkach i ...

Zapraszamy ;)

Ha, ha , mówisz o swoich , czy moich :twisted:

U Ciebie tych cioteczek na pewno potrzeba więcej, ale u nas też by się kilka przydało :D , a na takiej wsi zabitej dechami jak u nas, to nikt nie kwapi się do tego.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Nie lut 24, 2013 22:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Justa i jak tam z koteczkiem? Jedzie do Iwonki do Szubina? Znam Iwonę osobiście i ma też wspaniałą opinie u innych osób. Wiele kociaków z jej DT ma teraz kochające domy. Ma moją znajdkę spod bloków, uratowała jej życie biorąc do DS. Podobno ktoś mąci te opinie ale nie wierzcie w to. Dla Iwony i jej męża całym, życiem są koty. Mają u niej opiekę, wyleczyła tak dużo kocich kalek i znalazła im domki, uratowała kocie staruszki z ulicy. Na FB wszyscy kociarze znają Iwonę i chyba nikt nie ma nic jej do zarzucenia..no może jedna osoba by się znalazła.... Myślę,że to zwykła zazdrość tylko nie wiadomo o co. Iwona ma obecnie 8 kotów w DT i 8 swoich. Jeżeli i ten staruszek nie znajdzie domu to proszę dać go do DT Iwonce napewno będzie miał spokojne życie i nie stanie mu się krzywda.

pogoda1053

Od: Sob sty 15, 2011 14:19

Post » Pon lut 25, 2013 11:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Za Seniorka :ok: :ok: :ok:
I za zdrówko wszystkich futrzastych :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 25, 2013 16:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Mam bolesna przetokę nad zębem i grypę jelitowa i nie mam sił siedzieć na forum , mój tej 507 300 768 , proszę dzwonić w ważnych sprawach ...jeśli będę spać , to oddzwonie później bo cała noc nie spałam , spędziłam ja w łazience :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 25, 2013 16:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Auć... zdrówka Justyś :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 25, 2013 19:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, potrzebne wsparcie dla Maty

Justynko, współczuję ogromnie :( Zdrówka życzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]