Norbi [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 23, 2013 8:53 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

i czekam, aż wrócicie, na pewno się wszystko wyjaśni, może włączą jakieś nowe leczenie.
Sytuacja będzie opanowana :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Sob lut 23, 2013 8:59 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Mam nadzieję, że to tylko gigantyczny kłak.
:ok: :ok: :ok:
Bardzo czekam na wieści.
Trzymaj się kotuniu.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Sob lut 23, 2013 9:14 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lut 23, 2013 9:16 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Czy jest możliwość konsultowania Norbiego z wetami w Łodzi, którzy się nim opiekowali?
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Sob lut 23, 2013 9:21 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

chociażby na telefon, żeby nakreślić sytuację obecnemu wetowi...

Animus

Post » Sob lut 23, 2013 9:57 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Gpolomska odpisała mi na smsa:

"STAN KRYTYCZNY. ZOSTAJE W SZPITALIKU"

Nie wiem, kiedy Grażynka się zaloguje, żeby coś więcej napisać, bo nie wiem, kiedy wróci. I nie będę Jej teraz głowy zawracała, bo wystarczy, że zawracałam swoim smsem. Ale widać, że jest źle. Bardzo.
Nie wiem, co powiedzieć.

Norbi, Syneczku, nie możesz teraz odejść... Walcz!
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Sob lut 23, 2013 10:06 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Rozmawiałam z Grażynką,
Norbi bardzo się odwodnił przez te wymioty wczorajsze i nocne, został w lecznicy. Dostał lek przeciwwymiotny. Dostał też kroplówkę, choć to ryzykowne przy takiej anemii, bez tego podobno jednak nie miałby szans przeżyć. Temperatura bardzo niska.
Kontakt z wetami z Łodzi oczywiście jest - w razie potrzeby można dzwonić do lecznicy. Tylko to niewiele chyba pomoże.
Boję się, że Norbi poczuł się bezpiecznie, poczuł się kochany i u siebie i ... odpuścił...
Oby nie...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob lut 23, 2013 10:07 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Zrobiono USG?
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Sob lut 23, 2013 10:10 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Słupek pisze:Gpolomska odpisała mi na smsa:

"STAN KRYTYCZNY. ZOSTAJE W SZPITALIKU"

Nie wiem, kiedy Grażynka się zaloguje, żeby coś więcej napisać, bo nie wiem, kiedy wróci. I nie będę Jej teraz głowy zawracała, bo wystarczy, że zawracałam swoim smsem. Ale widać, że jest źle. Bardzo.
Nie wiem, co powiedzieć.

Norbi, Syneczku, nie możesz teraz odejść... Walcz!

Boże, dramat, dramat, dramat,
dzięki kochana za wiadomość,
ja też nie wiem, co powiedzieć

Animus

Post » Sob lut 23, 2013 10:12 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Norbi został w lecznicy, lekarze zrobią wszystko, by go ratować. Gabinet wyposażony w rtg, usg i inny niezbędny sprzęt, więc trzeba chyba tylko czekać...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob lut 23, 2013 10:12 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Oj nie..

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lut 23, 2013 10:13 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

:roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lut 23, 2013 10:14 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Duszek686 pisze:Rozmawiałam z Grażynką,
Norbi bardzo się odwodnił przez te wymioty wczorajsze i nocne, został w lecznicy. Dostał lek przeciwwymiotny. Dostał też kroplówkę, choć to ryzykowne przy takiej anemii, bez tego podobno jednak nie miałby szans przeżyć. Temperatura bardzo niska.
Kontakt z wetami z Łodzi oczywiście jest - w razie potrzeby można dzwonić do lecznicy. Tylko to niewiele chyba pomoże.
Boję się, że Norbi poczuł się bezpiecznie, poczuł się kochany i u siebie i ... odpuścił...
Oby nie...

może szybko unidox. a może to FIA????????
u mnie Ulka też odpuściła, jak dałam jej dom...
może by pomógł
proszę dajcie Jej znać, niech zaryzykują tym unidoxem, proszę Was mocno,
w rozmazie nie zawsze wyjdzie, a objawy jak przy FIA

Animus

Post » Sob lut 23, 2013 10:36 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Straszne wieści :cry: :placz:

Norbi dzieciaku co z Tobą, nie daj się i walcz. Masz już taki cudny domek i Duza a teraz musisz byc zdrowy :ok: :ok:
Słupek daj znac jak coś będziesz wiedziała
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lut 23, 2013 10:38 Re: Norbi - już w super DT u gpolomska :) - Kotylion

Biedny Norbi :(
Trzymamy kciuki z całych sił! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kurcze, ale też martwi mnie kroplówka przy anemii :( , może lepsza byłaby transfuzja w ciemno zgodną krwią?

Norbi nie poddawaj się :!: Masz dobry domek i Dużych, którzy cię pokochali :!: Walcz :!:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Hebi

Od: Wto cze 26, 2012 14:47

[poprzednia][następna]