Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 22, 2013 18:39 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

issey32 pisze:
Neigh pisze:A tak btw - jak najprościej i bez pozostawiania śladów otruć 17 - latka?

A musi być otrucie?
Wanna, kwasik, koreczek od wanny (wyjąć) i po sprawie...

ale to śmierdzi strasznie, takie rozpuszczające się ciało...

koteczekanusi pisze:Z tego co wiem z licznych filmów kryminalnych, najlepszy jest zastrzyk z potasu, tylko w takim miejscu, żeby nie było widać śladu (niestety, trzeba umieć zrobić zastrzyk).
Wanna z kwasem jest bez sensu - a) jak wepchnąć i b) kto to będzie później sprzątał? Poza tym trzeba mieć porządną żeliwną wannę, a nie obecnie sprzedawany badziew z akrylu. Znacznie lepszym patentem jest suszarka do wody.

:mrgreen:

a potas to co robi właściwie? i jak dużo go trzeba? 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pt lut 22, 2013 19:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nie wiem, chyba nie podawali dawek, ale pewnie można znaleźć w interku. Tylko nie szukaj w swoim komputerze, tylko publicznym :wink: Z tego co pamiętam, zatrzymuje akcję serca. A jest dobry, bo występuje w organizmie naturalnie i nie wiem, czy się jakoś nie rozkłada. Dobre też jest podobno powietrze w żyłę.
Ale oczywiście nie wiem, na ile można wierzyć filmom kryminalnym.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt lut 22, 2013 19:45 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

magaaaa pisze:Obrazek

Obrazek

AAAA!!!!! Jaki boski sweterek! :1luvu:
Chcę taki!! Ogolę Bdźową na łyso i zapakuję w takie cudeńko! Koniec z czesaniem tego gałgana! :twisted:
Magaaaa, kupiłaś czy zrobiłaś? Jeśli to drugie, to można składać zamówienia? :D

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Pt lut 22, 2013 20:00 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

koteczekanusi pisze:Nie wiem, chyba nie podawali dawek, ale pewnie można znaleźć w interku. Tylko nie szukaj w swoim komputerze, tylko publicznym :wink: Z tego co pamiętam, zatrzymuje akcję serca. A jest dobry, bo występuje w organizmie naturalnie i nie wiem, czy się jakoś nie rozkłada. Dobre też jest podobno powietrze w żyłę.
Ale oczywiście nie wiem, na ile można wierzyć filmom kryminalnym.

Problem z większością sposobów na przyspieszenie czyjegoś przejścia w inny wymiar :wink: jest dobrze rozwinięta medycyna :twisted: W dzisiejszych czasach podczas sekcji sprawdzane jest absolutnie wszystko, więc nawet mikroskopijne ślady po zastrzykach z powietrzem (naprawdę działa 8) ) zostaną wykryte - po ustaniu akcji serca "wyłażą" na wierzch różne zasinienia, drobne ranki itp., które normalnie byłyby niewidoczne, ale brak krążenia uwidocznia zmiany w wyglądzie skóry w porównaniu do "nienaruszonej" reszty ciała.

Ja bym proponowała klasyczne wyrzucenie z domu - zniknie z oczu? Zniknie. Przestanie przeszkadzać? No przestanie. I nie masz na karku, oprócz policji i sądu, różnego rodzaju pseudo dziennikarzy z Faktu, SE czy innego TVN24 8) Żeby tylko płacenia alimentów udało się uniknąć, to już w ogóle cud, miód i orzeszki :twisted:

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Pt lut 22, 2013 20:38 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

LaMonture pisze:
magaaaa pisze:Obrazek

Obrazek

AAAA!!!!! Jaki boski sweterek! :1luvu:
Chcę taki!! Ogolę Bdźową na łyso i zapakuję w takie cudeńko! Koniec z czesaniem tego gałgana! :twisted:
Magaaaa, kupiłaś czy zrobiłaś? Jeśli to drugie, to można składać zamówienia? :D

sama zrobiłam, ale zamówień nie można składać :mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt lut 22, 2013 20:39 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No , ten maluch perski z oczkiem był u Garncarza.
Ma wadę genetyczną , małoocze.Plus przetrwałą błonę płodową w ty samym oku.I źle wykształcone powieki.
Nie wiem dokładnie, będę miała skany wyników pewnie po niedzieli.

Pewnie skończy się amputacjątego oka,ale i tak jest lepiej ,niż myślałam...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lut 22, 2013 21:55 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:No , ten maluch perski z oczkiem był u Garncarza.
Ma wadę genetyczną , małoocze.Plus przetrwałą błonę płodową w ty samym oku.I źle wykształcone powieki.
Nie wiem dokładnie, będę miała skany wyników pewnie po niedzieli.

Pewnie skończy się amputacjątego oka,ale i tak jest lepiej ,niż myślałam...

A po ludzku? I co można zrobić, by nie usuwać oka?

LaMonture pisze:Problem z większością sposobów na przyspieszenie czyjegoś przejścia w inny wymiar :wink: jest dobrze rozwinięta medycyna :twisted: W dzisiejszych czasach podczas sekcji sprawdzane jest absolutnie wszystko, więc nawet mikroskopijne ślady po zastrzykach z powietrzem (naprawdę działa 8) ) zostaną wykryte - po ustaniu akcji serca "wyłażą" na wierzch różne zasinienia, drobne ranki itp., które normalnie byłyby niewidoczne, ale brak krążenia uwidocznia zmiany w wyglądzie skóry w porównaniu do "nienaruszonej" reszty ciała.

I dlatego w dzisiejszych czasach jest tyle rozwodów. Kiedyś wystarczyło małżonka czymś potraktować, a dziś wysilaj się, człowieku.
Pozostaje tylko wynająć łódź dalekomorską i "zgubić" delikwenta gdzieś po drodze mając nadzieję, że żadna satelita akurat tego nie sfotografuje...
Ja to bym chciała znać czary albo voodoo. Dopadłabym wtedy takiego, co wydaje wyroki, że wyrzucenie psa z 2 pietra, czy przywiązanie do kaloryfera, żeby 20 dni zdychał z głodu to żadne tam znęcanie...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt lut 22, 2013 22:02 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Po ludzku: czekać.Jak będę miała opis powiem po ludzku bo teraz to mi tylko Kasia opowiedziała.

Należy upozorować zgon tak,aby wyglądał na naturalny.Wtedy unikniecie sekcji moje wy morderczynie.
Ewentualnie powinien mieć wypadek-np.spaść z czegoś POD WASZĄ NIEOBECNOŚĆ W DOMU.

kotkins

Post » Pt lut 22, 2013 22:03 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

No dobra - to niniejszym ogłaszam, że wymienię używanego 17 latka wzrost ( aktualnie, bo rano już moze być wyższy..) 188.......na JAKIEKOLWIEK zwierzę......może być nawet foka. Zakladam, że łatwiejsza w obsłudze i mniej wody zuzywa.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt lut 22, 2013 22:06 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Należy upozorować zgon tak,aby wyglądał na naturalny.Wtedy unikniecie sekcji moje wy morderczynie.
Ewentualnie powinien mieć wypadek-np.spaść z czegoś POD WASZĄ NIEOBECNOŚĆ W DOMU.

W tym celu należy zdjąć zabezpieczenia z tzw otworów bo wypadnięcie nie będzie wyglądało na przypadkowe :mrgreen: To tak gwoli uwagi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 22, 2013 22:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

ASK@ pisze:
kotkins pisze:Należy upozorować zgon tak,aby wyglądał na naturalny.Wtedy unikniecie sekcji moje wy morderczynie.

W tym celu należy zdjąć zabezpieczenia z tzw otworów bo wypadnięcie nie będzie wyglądało na przypadkowe :mrgreen: To tak gwoli uwagi.

BARDZO słuszna uwaga:-) jakże podkreśla to bezsens zakładania siatek.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt lut 22, 2013 22:12 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Ale przecież taki nastolatek bardzo użyteczny być może.
Jak jeszcze ciutkę urośnie to i sufit bez drabiny pomaluje:)
Przyda się:)
A poza tym jeszcze chwilka i wyfrunie a wtedy smutno sie robi:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lut 22, 2013 22:27 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Dzieciaki...

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lut 23, 2013 19:05 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Post » Pt lut 22, 2013 22:28 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:No dobra - to niniejszym ogłaszam, że wymienię używanego 17 latka wzrost ( aktualnie, bo rano już moze być wyższy..) 188.......na JAKIEKOLWIEK zwierzę......może być nawet foka. Zakladam, że łatwiejsza w obsłudze i mniej wody zuzywa.

się podłapię tylko że moje ma 22 lata :twisted:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt lut 22, 2013 22:30 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

dzieciaki cudne :1luvu:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

[poprzednia][następna]