Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2013 23:53 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Niewykluczone że będę w schronie z koleżanką po kotka
Odbiorę osobiście

Kasę może jednak lepiej wpłacę no konto ?
Byłoby szybciej ?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt lut 22, 2013 21:47 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

A w której części Katowic mieszkasz? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt lut 22, 2013 21:53 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

bettysolo pisze:Niewykluczone że będę w schronie z koleżanką po kotka
Odbiorę osobiście

Kasę może jednak lepiej wpłacę no konto ?
Byłoby szybciej ?

Poszło pw. Ale napiszę raz jeszcze - na konto poprosimy. Mała nie lubi gotówki :mrgreen:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pt lut 22, 2013 21:54 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

phantasmagori pisze:A w której części Katowic mieszkasz? :roll:

W Szopienicach - ale dziewczyny nasze mieszkają przecież od Tychów po Jaworzno :-) Rządź! A fanty i tak są we schronie :wink:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Pt lut 22, 2013 22:01 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

W schronie powiadasz :) Ja mam do podania dla schronu termoforki, więc zrobiło by się wymianę.
Jeśli mój tż nie będzie jutro pracował to pofatyguje się do schroniska, jeśli nie, to zaczekam aż Paulina będzie jechała do schroniska (mieszkamy w jednym bloku).
Godziny wolontariackie w soboty do 14stej tak? :roll:
Kaskę posyłam na konto.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt lut 22, 2013 22:23 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

phantasmagori pisze:W schronie powiadasz :) Ja mam do podania dla schronu termoforki, więc zrobiło by się wymianę.
Jeśli mój tż nie będzie jutro pracował to pofatyguje się do schroniska, jeśli nie, to zaczekam aż Paulina będzie jechała do schroniska (mieszkamy w jednym bloku).
Godziny wolontariackie w soboty do 14stej tak? :roll:
Kaskę posyłam na konto.

Zapraszamy wobec tego :-) do czternastej, albo przez Paulinę - choć fakt, ostatnio rzadziutko bywa.
Obrazek

Kamakolo

Post » Nie lut 24, 2013 18:57 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

PORZĄDKI:

Jestem, jestem i robię porządki.
Licytacje, które się skończyły to:
1/ Phantasmagorii licytacja 4b - 2 szt. po 11 zł.
2/Bettysolo licytacja 4c za 12,00 zł.
3/edii licytacja 4d za 24,00 zł, ORAZ 5i za 6,00 zł - Wysyłka będzie dość kosztowna, ok. 15-16 zł, pisz pw. proszę gdzie wysyłać?
4/Julita_a115 licytacja 4e za 15 zeta raczej jak sądzę nie wysyłac? :mrgreen:
5/Tinga licytacja nr 3b, 3e, po 5 zł plus 10 książek dla młodzieży po 3 zł każda za licytacji 5k czyli razem 40 zł i tez dość pokaźny koszt przesyłki :( czekam na pw.
6/alicat licytacja nr 4b za 11 zeta i 6a za 15 zł plus koszty przesyłki (kubek dość cięzkawy niestety, myslę, iż jakies 11-12 zł?),
7/ mgj wygrał/a :?: licytacje: 5i za 6 zł i 5j za 15 zł (koszt wysyłki tez koło 11-12 zł)
:1luvu:

Slijcie proszę pw gdzie wysyłać paczuszki? Lub ktoś jeszcze chce odebrac osobiście?

Pozdrawiam
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon lut 25, 2013 9:31 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Dostałam wszystkie maile :D - będe informowac o kosztach wysyłki,

Dziękuję wszystkim :1luvu:
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon mar 04, 2013 14:14 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Moja przesyłka dzisiaj dotarła. Dziękuję. "Lecę" już do banku zapłacić :oops:
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pon mar 04, 2013 14:21 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

mgj pisze:Moja przesyłka dzisiaj dotarła. Dziękuję. "Lecę" już do banku zapłacić :oops:

Spokojnie :-) Nie nerwowo :ok:
Obrazek

Kamakolo

Post » Wto mar 05, 2013 2:42 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

do mnie też przybyła paka :D Dziękuję!
mam nadzieję, że pieniądze też dotarły?
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Wto mar 05, 2013 15:29 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

tinga7 pisze:do mnie też przybyła paka :D Dziękuję!
mam nadzieję, że pieniądze też dotarły?

Na razie nie wiem :oops: Muszę zapytac Szanowną Dyrekcję, bo ja dostępu do konta nie mam :D
Obrazek

Kamakolo

Post » Wto mar 05, 2013 19:27 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Ja tylko powiem, iż kocyki są rewelacyjne.
Dzisiaj posłałam kociastym, są bardzo zadowolone :D
Więc zachęcam do zakupu :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto mar 05, 2013 20:41 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

paczka dotarła dzięki :1luvu:

alicat

Od: Pt maja 04, 2012 18:18

Post » Wto mar 05, 2013 21:36 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

alicat pisze:paczka dotarła dzięki :1luvu:

Mam nadzieję, iż się nie potukło?!
Obrazek

Kamakolo

[poprzednia][następna]