PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZKÓW

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 22, 2013 13:22 PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZKÓW

Bazarek na pomoc w spłacie długów w lecznicy Tyskich Mruczków - zwierzaków pod opieką Justa&zwierzaki. Tu ich wątek viewtopic.php?f=1&t=150164

Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty, wszystkie ceny są cenami wywoławczymi. Do każdej wylicytowanej lub wylicytowanych rzeczy należy dodać koszty przesyłki w wysokości 7 zł (koszty pakowania i wysyłka listem poleconym ekonomicznym).

Bazarek potrwa do 6 marca do godz. 19:30 czasu realnego.

Nr 1. Szara kurtka puchowa - puch sztuczny. Używana, w stanie bardzo dobrym, brak śladów użytkowania. Brak metki ze składem i sposobem prania, ale z doświadczenia wiem, że wystarczy wrzucić do pralki na 40 stopni i na pewno nic się nie stanie. Rozmiar z metki XL, w pachach- 60 cm, długość 60 cm (razem ze ściągaczem na dole), długość rękawka po stronie zewnętrznej - 65 cm, kaptur nieodpinany, przyszyty na stałe, z przodu dwie kieszonki zapinane na zatrzask.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 10 zł

Nr 2. Czarny puchowy płaszcz, dłuuugi (125cm od ramienia do dołu) i naprawdę ciepły (sprawdzone przy minus 25 stopniach). Dla zmarzluchów idealny. Używany, w stanie bardzo dobrym, wszystkie zamki sprawne, z przodu dwie kieszonki zapinane na czerwone zameczki, jedna kieszeń wewnętrzna zapinana na zamek, po bokach u dołu zamki, płaszcz zapinany na dwustronny zamek, co znacznie ułatwia chodzenie i siadanie (przy długotrwałym staniu najlepiej zamknąć zamek do końca), kaptur przypięty zamkiem błuskawicznym z dwoma troczkami po bokach. Przy szyi wykończenie a'la ściągacz swetra, kaptur i wewnętrzna część pleców wyłożona polarem. Biust- 57cmx2, talia - 50cmx2, biodra - 60cmx2. W rękawie takie sprytne coś - jakby drugi rękaw na gumkę, chroniący przed zimnym wiatrem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 15 zł

Nr 3. Czarne ocieplane buciki. Rozmiar 40. Ubrane przez moją mamę dosłownie raz, po czym uznała, że są jej za duże. Brak jakichkolwiek śladów użytkowania. Długość wkładki - 25,5 cm
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 10 zł

Nr. 4 Biały bezrękawnik z golfem. W biuście na płasko - 37 cm, ale rozciąga się.
Obrazek
Cena wywoławcza - 5 zł

Nr 5. Biała wizytowa koszula, z ciekawymi rękawami, naszytymi kieszeniami powyżej biustu i ozdobnymi metalowymi półkolami, takie same, ale podwójne półkola na rękawach - możliwość podwinięcia rękawów mniej więcej do połowy (pod spodem rękawa jest taki sprytny troczek służący do tego), zapinana na guziki. W biuście - 2x50cm, wcięta w talii.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 5 zł

Nr 6. Męska koszula w kolorze jasno brązowym z naszytymi kieszeniami i ozdobnymi patkami na ramionach, brak śladów używania, rozmiar XL, w klacie - 62cmx2
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 8 zł

Nr 7. Męska koszula w kolorze beżowym z czerwoną nitką wykańczającą na rękawach i przy kołnierzyku, z przodu dwie kieszonki wszyte. Przyjemny materiał w paseczki. Rozmiar XL, w klacie - 60 cm x2
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 8 zł

Nr 8. Męska koszula w paski. Rozmiar 43/44, w klacie - 68cmx2, nigdy nie noszona.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 5 zł

Nr 9. Sukienka brązowa z motywem kwiatowym na ramiączkach (długość ramiączek regulowana), odcinana pod biustem, szyta ze skosu, z boku zapinana na zamek błyskawiczny, na plecach na gumce.W biuście - 40 cmx2. Ubrana dosłownie raz na wesele.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cena wywoławcza - 15 zł

ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
Ostatnio edytowano Śro lut 27, 2013 19:33 przez LSVC, łącznie edytowano 1 raz

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pt lut 22, 2013 13:42 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

nr 2 - jaki to rozmiar z metki? Jak firma? Pranie w pralce jest mozliwe?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lut 22, 2013 13:48 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule-dla TYSKICH MRUCZ

czarno-czarni pisze:nr 2 - jaki to rozmiar z metki? Jak firma? Pranie w pralce jest mozliwe?

Firma HK HIKIS cokolwiek to jest... metka z rozmiarem wycięta... pranie w pralce jak najbardziej możliwe :)

LSVC

Post » Pt lut 22, 2013 14:44 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

nr 3 buciki, drugie zdjęcie, prawy but ma otarcie na nosku? mama nosi typową 40tkę?
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pt lut 22, 2013 15:41 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

milena88 pisze:nr 3 buciki, drugie zdjęcie, prawy but ma otarcie na nosku? mama nosi typową 40tkę?

żadnych otarć nie mają na pewno, sprawdziłam trzy razy :), nie wiem dlaczego na zdjęciu tak wyszło, chyba przez lampę błyskową.
Mama nosi raczej 39, ja mam typową 40, pasują idealnie, tylko nie są w moim stylu...

LSVC

Post » Pt lut 22, 2013 21:08 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

podrzuce dla dzielnych, silnych kocich skarbow :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lut 22, 2013 21:16 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

Numer 3 jaki wysoki mają obcasik?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt lut 22, 2013 23:48 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

Dzięki za bazarek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lut 23, 2013 11:05 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

Anna61 pisze:Numer 3 jaki wysoki mają obcasik?

6cm po zewnętrznej, 4cm po wewnętrznej :)

LSVC

Post » Sob lut 23, 2013 12:18 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

LSVC pisze:

To trochę za dużo :( bo ja wysoka jestem, ale buciki bardzo ładne, szkoda.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lut 23, 2013 12:54 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

Anna61 pisze:
LSVC pisze:

..a na mnie prawdopodobnie za ciasne, poszukuje r40-41
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Sob lut 23, 2013 16:09 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

milena88 pisze:
Anna61 pisze:
LSVC pisze:

..a na mnie prawdopodobnie za ciasne, poszukuje r40-41

Szkoda :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lut 23, 2013 16:52 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

komuuuuuuuu? Mruczki Tyskie polecaja :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 24, 2013 13:13 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

Nikomu nic?... :(

LSVC

Post » Nie lut 24, 2013 22:52 Re: PÓKI ZIMA TRWA i trzy męskie koszule - dla TYSKICH MRUCZ

hmmm...

LSVC

[następna]