Dziewczyny Dziękuję Wam całym serduchem za odwiedziny ,za to rozpieszczenie mnie do którego nie przywykłam
a to jedzonko łomatko nic a nic nie góralskie i to tak smakowało że nie jadłam ale żarłam jak głodzona dosłownie

kolacji już nie ruszyłam a i do teraz jeszcze nic nie jadłam bo nie czuje głodu znowu
przepraszam za deser który sie rozlatywał jakoś

następnym razem zrobie inny a w sumie Aluś lubi chyba słodkie to napiekę ciast wzelakich o bo tu nikt nie jada a tak to wcisnę w Alę
siedze sobie w getrach które podarowała mi Ala Dzięki Młoda ale w zadek grzeją
no dopbra przyznam się spałam w tej bluzeczce normalnie zasnełam i spałam całą noc ,kurcze moze sobie sprawię piżamę z gumy i będe wtedy mogła spać w nocy?
Ale się nagadałam za wszystkie czasy ,ludzie tu taka cisza zawsze dziwna
Czas za szybko zleciał a myslałam że pokażę wam sarenki tylko że one przylazły po waszym odjeżdzie no to nie była ta pora ,baziory też były ale peanie gdy był obiad tylko slady nóżek zostały pod karmnikiem
no i własnie nawet góry się schowały,ach nie ma to jak latem jest cudnie
gdy pociąg ruszył to zlazłam z tego peronu i juz miałam zawyć i zalać łzami ale sobie pomyslałam głupia babo przeciez znowu sie zobaczymy no
i jak ta sarna jak ta sarna z piosenki Turnioków w podskokach pobiegłam do domu
Dziewczynki z dołu dziwnie na mnie patrzyły,czuły ze sa goście a nam nie starczyło czasu żeby do nich zejść
No i dobrze że bałwana nie ulepiłyśmy bo dzisiaj wszystko spływa taka odwilż
Dzięki Alienorku za wszystko i Ali dziękuję za to że Jest
Kochana Dziewczyna aż TŻ sie potem zachwycał bo on nie jest wylewny ale mówił że Dzieciaki wszystkie powinny być takie jak Ala i troszkę chyba nam Madziule przypomina
Ala z Tobą to bym mogła konie kraść
a Mama stała by na czatach