Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:Halinko cudne te Twoje kociaki![]()
Balbinka jak słodka figurka na tej szafie, a zdjęcie z Diego nadaje się na lutową edycję wyborów miss i mister miau
fumcia pisze:Ooo jest Halinka,wygłaskaj mojego ulubienca Jeżyka,stracił przyjaciela to mu przykro.
Jak reszta kocich dzieciaków?
halinka1403 pisze:Koteczka dostała na imię MilkaTo strasznie grzeczna kicia.Nie było problemu,ani wczoraj ani dzisiaj z podaniem jej kroplówki.Cierpliwie leżała zanim cała kroplówka zeszła.Przy zastrzykach też była bardzo dzielna.
Jedyny problem,że nie chce w pokoju(izolatka)siedzieć sama.Bardzo płacze.Kocha ludzi.Cały czas by chciała być miziana,głaskana.Tuli się,całuje,ociera,i mruczy jak traktor.
Mój Tż w nocy nie wytrzymał i przeniósł się spać do Jej pokoju.Wtuliła się w Niego i spała grzecznie do rana.
halinka1403 pisze:Dzięki wszystkim za kciuki i dobre myśli![]()
Kotka powoli wraca do zdrowia.Zastrzyki ma jeszcze do piątku.Opuchlizna i krwiaki zaczynają schodzić.
Bardzo mało piszę,bo mam chorą prawą rękę (zapalenie stawu barkowego)więc jest mi ciężko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 104 gości