Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbina38 pisze:no cóż miałam napisać raport z dyżuru,ale chyba nikt teraz nie jest tym zainteresowany, bo znowu czyjeś obrażone ego wzięło górę nad tym, co naprawdę ważne
więc jej podałam następną tabletkę już do pyszczka choć łatwo nie było.
zapka pisze:20 i 21 kwietnia w Dąbrowie będzie przyjmował okulista - Garncarz z Warszawy. Jakby ktoś potrzebował na konsultacje:
http://www.czmz.eu/
anksunamun pisze:Tak myślałam o tych trudnościach czasem w podawaniu tabletek i nasunęło mi się pytanie ,czy macie taki specjalny,plastikowy przyrząd(połączenie nożyczek,strzykawki i cążek) do podawania tabletek.?U mnie sie to bardzo sprawdza ,chociaz wiadomo ,że jak sie kot uprze to nic nie pomoże
![]()
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 18.02.2013r. do 24.02.2013 r.
18.02. pon. rano Kasia wiecz. Teresa
19.02. wtorek rano Kasia wiecz. Mara
20.02. środa rano Mirka wiecz. Kasia
21.02. czwartek rano Beatka wiecz. Alienor
22.02. piątek rano brak wiecz. Teresa
23.02.sobota rano brak wiecz. brak
24.02 niedziela rano brak wiecz. brak
balbina38 pisze:bardzo proszę uważajcie jak rozliczacie PIT-y korzystając z aplikacji internetowych,często jest tak że od razu narzucają swoją organizację OPP.I nawet jak wpiszecie inny KRS to jak tego nie zapiszecie przed wydrukiem to zmieni się KRS na ten narzucony.
terenia1 pisze:W schronisku znów przybyło 8 kotówpiątka kociaków została zabrana od jakiejś podobnież psychicznej kobiety z dosłownie jakiejś meliny koty były w tragicznych warunkach bez jedzenia, bez kuwet i jeszcze podobnież kobieta je biła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości