ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2013 13:23 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Lidka pisze:Klatka kociochatkowa jest bardzo fajna. Bo chyba od Broka była.
Jeśli tak to może warto by łapać na ręczną zapadkę. Bo wtedy może by obydwa się złapały za jednym razem.
Bo faktycznie jak jeden sie złapie to z następnym może być problem.
Trzymam kciuki.

Jak wygląda ręczna zapadka. Bardzo mnie to interesuje.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw lut 21, 2013 13:42 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

iwoo1 pisze:
Jeśli tak to może warto by łapać na ręczną zapadkę. Bo wtedy może by obydwa się złapały za jednym razem.
Trzymam kciuki.

Chodzi o to, że ta klatka ma 2 możliwości zamykania - automatyczną i ręczną. Czyli przy automatycznej łapie się każdy kot, który wejdzie a przy ręcznej czekasz aż wejdzie i zacznie jeść kot, o którego Ci chodzi i wtedy zamykasz :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lut 21, 2013 14:03 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Mara S pisze:A gdzie jest klatka z Kch? Marta Szops jest świetna w łapaniu ;) Ja też mogę pomóc ale musimy mieć klatkę kociochatkoą....

Nasza klatka jest w obiegu pożyczona przez Martę i Arka komuś kto łapie koty. Trzeba Marty spytać jak długo tam jeszcze będzie.
Facet od łapania kotów już chyba pisałam o tym nazywa się chyba Gawra czy coś podobnego i na pewno w schronisku mają na niego namiary.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lut 21, 2013 14:17 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Alienor pisze:
iwoo1 pisze:
Trzymam kciuki.

Chodzi o to, że ta klatka ma 2 możliwości zamykania - automatyczną i ręczną. Czyli przy automatycznej łapie się każdy kot, który wejdzie a przy ręcznej czekasz aż wejdzie i zacznie jeść kot, o którego Ci chodzi i wtedy zamykasz :ok:

Dziękuję :) A nie wiesz przypadkiem gdzie można ją kupić?

iwoo1

Post » Czw lut 21, 2013 19:52 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

terenia1 pisze:
Mara S pisze:A gdzie jest klatka z Kch? Marta Szops jest świetna w łapaniu ;) Ja też mogę pomóc ale musimy mieć klatkę kociochatkoą....

Nasza klatka jest w obiegu pożyczona przez Martę i Arka komuś kto łapie koty. Trzeba Marty spytać jak długo tam jeszcze będzie.
Facet od łapania kotów już chyba pisałam o tym nazywa się chyba Gawra czy coś podobnego i na pewno w schronisku mają na niego namiary.

jutro zadzwonie do schronu...i zapytam o niego
agula76

Post » Czw lut 21, 2013 20:15 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

iwoo1 pisze:Dziękuję :) A nie wiesz przypadkiem gdzie można ją kupić?

Z tego co ja wiem to najfajniejsze klatki robi Brok. Kiedyś był na forum.
Spróbuj do niego napisać.
Zaraz poszukam linku

Znalazłąm
viewtopic.php?f=1&t=64830

Rozeznanie klatkowe robiła teraz phantasmagori, która prowadziła wątek sreberka z krakvetu

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lut 21, 2013 20:42 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

zapka pisze:20 i 21 kwietnia w Dąbrowie będzie przyjmował okulista - Garncarz z Warszawy. Jakby ktoś potrzebował na konsultacje:
http://www.czmz.eu/

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lut 21, 2013 22:18 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Lidka pisze:
iwoo1 pisze:Dziękuję :) A nie wiesz przypadkiem gdzie można ją kupić?

Z tego co ja wiem to najfajniejsze klatki robi Brok. Kiedyś był na forum.
Spróbuj do niego napisać.
Zaraz poszukam linku

Znalazłąm
viewtopic.php?f=1&t=64830

Rozeznanie klatkowe robiła teraz phantasmagori, która prowadziła wątek sreberka z krakvetu

Dzięki bardzo :)

iwoo1

Post » Pt lut 22, 2013 9:27 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Przekochany tłuścioszek Zarunia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Dziękuję wszystkim za pomoc w uratowaniu życia tej ślicznej koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zarunia jest szczęśliwa a ja razem z nią. Jest bardzo milutką przytulanką, zaczyna poznawać zabawki, czuje się coraz bardziej swobodna, jeszcze boi się, ale to kwestia czasu i mam nadzieję, że będzie rozrabiała z innymi kotami.
I pomyśleć, że to była kwestia dosłownie godzin i nie byłoby jej na tym świecie :(
Dzięki Waszej pomocy, ogromnemu zaangażowaniu Aguli i naszej kochanej weterynarz p. Pałys koteńka żyje i mam nadzieję, że jeszcze długo będzie stąpała swoimi łapeczkami po tym świecie.
Jeszcze sczepienie i sterylizacja i będziemy szukać jej dobrego domku :D
Dziękuję :D

iwoo1

Post » Pt lut 22, 2013 9:43 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Mała śliczna :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt lut 22, 2013 10:00 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

:1luvu: :1luvu: :1luvu:cudna....

jakie ma kolorowe podusie :1luvu:
agula76

Post » Pt lut 22, 2013 10:03 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

I dla takich właśnie wiadomości warto zwierzęta ratować :ok:
Zara cudna :1luvu:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt lut 22, 2013 11:44 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Zara śliczna :1luvu:
Oby udało się pomóc także jej mamie i bratu/siostrze :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lut 22, 2013 12:26 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Dziewczyny warto było :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zarunia jest boska :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Pt lut 22, 2013 17:02 Re: POTRZEBNA POMOC W ZŁAPANIU 2 DZICZKÓW Z FELV -SOSNOWIEC

Aż serce rośnie jak się czyta takie wieści :1luvu: Kotunia śliczna, fajne ma łapencje kolorowe :1luvu:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

[poprzednia][następna]