Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Wszytkiego najlepszego chłopaki![]()
,zdrówka przede wszystkim
Miraclle pisze:Witam w pochmurny poniedziałek![]()
Towarzystwo mimo, że wesołe w taką pogodę jest ospałe.
Apetyt dopisuje, Kubuś z rana próbował uprosić kawałek jajecznicy![]()
Barankował, łasił się, mraukał, a tu nic... duża sypnęła suche![]()
Umówiłam go już na środowe badanie krwi. Zabieg przeprowadzi inna wetka, bo nasza Pani doktor jest od 12, a wiadomo kocie nie wytrzyma na głodzie do południa![]()
Pani wet do której jedziemy też jest bardzo fajna, ciekawe jak poradzi sobie z morderczym Kubolem![]()
![]()
Ok 15 - 16 powinny być wyniki biochemii, to pewnie pojadę po nie i przy okazji porozmawiam o nich z naszą wetką![]()
MonikaMroz pisze:Hej
A Toficzek gdzie ???
U nas też pochmurno. Dziewczyny śpią, jedzą, śpią itd . . .
Muszę zaraz do marketu lecieć a tak bardzo mi się NIE CHCĘ![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Kubuś wygląda jednak, jakby zjadł tę jajecznicę, taki zadowolony z siebie![]()
Potrzymamy![]()
![]()
za wyniki Kubusiowej krwi
Kotina pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:AnnAArczyK pisze:Kubuś wygląda jednak, jakby zjadł tę jajecznicę, taki zadowolony z siebie![]()
Potrzymamy![]()
![]()
za wyniki Kubusiowej krwi
Dobry humorek ma ostatnio![]()
Postanowiłam mu dziś obciąć pazury, zawsze robią to weci przed pobraniem krwi. Jednak żeby kocur za bardzo się nie spiął przed badaniem i asystentka mogła go dobrze unieruchomić, postanowiłam spróbować wykonać manicure w domu.
O dziwo udało sięChyba zapomniał, że duża robi takie brzydkie rzeczy
![]()
Najpierw poszła prawa łapka, przy trzecim pazurki mraaaauuuuu, odczekałam chwilę i ciach druga łapka.
![]()
za badania zawsze potrzebne
![]()
![]()
![]()
![]()
Kotina pisze:
Zuch Cioteczka i dzielny Kubus![]()
Może Kubus polubi obcinanie pazurków w wykonaniu Duzej - zawsze to o mniejszy stres niż u weta![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości