Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 19, 2013 16:44 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Przecież piszą regularnie :twisted:

SirNick to gwiazda tego wątku :mrgreen:

Niom. Tylko czasem pod pseudonimem występuje.

Dlatego go algorytmy śledzące nie wychwytują :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lut 20, 2013 11:46 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Obrazek
Ja wiem, że fota do d*py :? Ale lepszej nie będzie
Ta kotka bardzo pilnie potrzebuje domu :(
Ma około tygodnia czasu. Przebywa na Saskiej Kępie w Warszawie.
Potem nie wiadomo, co z nią będzie

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Proszę o udostępnianie na fejsie

OKI

Post » Śro lut 20, 2013 11:49 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Obrazek

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Proszę o udostępnianie na fejsie

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 20, 2013 11:50 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Nie wiem, czy jest sens zakładać osobny wątek?

OKI

Post » Śro lut 20, 2013 11:51 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Obrazek

kurczę...
Nie wiem jak z wątkiem, jak uważasz

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro lut 20, 2013 12:00 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Dzięki Martyna!
Takich kotów żal mi najbardziej :(

OKI

Post » Śro lut 20, 2013 13:11 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Nie wiem, czy jest sens zakładać osobny wątek?

Nie wiem.Chyba zawsze jest sens.
Wkleję mała do siebie na wątek.
Bida z niej. Spadek spadkiem a kot ...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 20, 2013 13:13 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Dziękuję Asiu

OKI

Post » Śro lut 20, 2013 20:14 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ufff.... TERAZ można odetchnąć, gdyż wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Kirys nie ma gówna na 'f'
Przyszły wyniki z IDEXXu i na tyle, na ile to g* da się wykluczyć, to je wykluczają.
W ogóle wykluczają wszystko inne też :twisted:
Morfologia jest już bardzo ładna - pozostał tylko mały ślad po spadających erytrocytach (w poprzednim badaniu) i leukocytoza, ale też mniejsza niż była. Generalnie to, co się zaczęło rozłazić w poprzednim badaniu, to się zlazło z powrotem bardzo ładnie :)
Mam nadzieję, że teraz bachor przestanie mieć gorączkę i magicznym sposobem ozdrowieje, bo z kasy mnie już wyssał do zera. Teraz muszę się zająć, za przeproszeniem, sraczką siostry :?

OKI

Post » Śro lut 20, 2013 21:43 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Ufff.... TERAZ można odetchnąć, gdyż wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Kirys nie ma gówna na 'f'
Przyszły wyniki z IDEXXu i na tyle, na ile to g* da się wykluczyć, to je wykluczają.
W ogóle wykluczają wszystko inne też :twisted:
Morfologia jest już bardzo ładna - pozostał tylko mały ślad po spadających erytrocytach (w poprzednim badaniu) i leukocytoza, ale też mniejsza niż była. Generalnie to, co się zaczęło rozłazić w poprzednim badaniu, to się zlazło z powrotem bardzo ładnie :)
Mam nadzieję, że teraz bachor przestanie mieć gorączkę i magicznym sposobem ozdrowieje, bo z kasy mnie już wyssał do zera. Teraz muszę się zająć, za przeproszeniem, sraczką siostry :?

Jak nie urok to sraczka.... :roll:

_ogonek_

Post » Śro lut 20, 2013 22:33 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Dokładnie tak :roll:
Mała ma sraczkę i to ewidentnie dokuczliwą dla niej. Nie załatwia się do kuwety i wyraźnie ją boli pupa, brzuch zresztą też :(
W poniedziałek dostała steryd, żeby jej trochę ta opuchlizna z pupy zlazła i szybciej się wygoiło, ale już widać, że to pomogło tylko chwilowo i dopóki będzie biegunka, dopóty ten tyłek będzie podrażniony. Nie ma sensu powtarzać sterydu, musi wystarczyć smarowanie maścią łagodzącą.
Trochę jej pomaga smecta, jutro kupię Nifuroksazyd (myślałam, że jeszcze mam, ale wziął i wyszedł) i jak nie będzie szybkiej poprawy, to w sobotę kombinujemy dalej.

OKI

Post » Śro lut 20, 2013 23:19 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No nie... nie da się :(
Co się ma OKI cieszyć i z ulgą oddychać? Pooddychała od 18tej do 23ciej i chwatit :?
Znowu 40,4 st. u Kirysa :(
Aż tak, to od stycznia nie było...

OKI

Post » Czw lut 21, 2013 6:07 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:No nie... nie da się :(
Co się ma OKI cieszyć i z ulgą oddychać? Pooddychała od 18tej do 23ciej i chwatit :?

co za kot :roll:

_ogonek_

Post » Czw lut 21, 2013 10:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:No nie... nie da się :(

co za kot :roll:

Dzisiaj rano radośnie 38,8 st :?
Chce mnie wykończyć chyba :roll:

OKI

[poprzednia][następna]