Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wujek MorganDiscordia pisze:Przeczytalam ^^ Z tego co piszezs to Lusia jest taka jak Morgan. Laszace sie maluchy umyje, ale jak sa zbyt namolne to da im po lbie. Haskell dalej jest dziki, ale czasem siada calkiem blisko, i patrzy. I lubi maltpaste, nawet ja zlize z palca. Co prawda proboje palec ugryzc, zeby zabrac troche dalej od ludzia, ale sie nie da odczepic. I jest towarzyski, nie lubi siedziec sam. Spac przychodzi do sypialni, chociaz nie do lozka. Zreszta Morgan tez mi sie z lozka wynioslTylko Tinka rano przychodzi sie miziac, ale za to jak!
. A Morgan mi sie calkiem rozgadal, wczesniej to byl niemy kot, tylko sie patrzyl wymownie, i nalezalo rozumiec, a teraz strasznie duzo gada jak chce na balkon. Postawilam mu na tym balkonie wielka wiklinowa skrzynie, ktora kiedys wytargalam z wystawki
A on siedzi i patrzy na snieg. Tylko problem jest w nocy, bo na balkonie nie ma swiatla, i nie widac czy ktores z czarnuszkow tam nie siedzi. Ostatnio TZ zamknal Haskella, bo go nie zauwazyl. Ale Morgan podniosl alarm i od razu go wpuscilismy do srodka. Swoja droga niesamowite jak koty rozumieja, zwykle przymykam okno, zeby nie wialo, ale wystarczy je popchnac jak kot chce wejsc, a na noc zamykamy calkiem. I to calkowite zamkniecie Morgan od razu zrozumial, i tak dziwnie zaczal plakac, jakby sie cos stalo. Niby do nich jest takim surowym wujkiem, ale sie opiekuje. Zawsze przy lozku mam latarke z laserkiem, wiec zaswiecilam, ale zameldowala sie tylko Tinka, a to zawsze Haskell jest pierwszy do laserka. Trzeba bylo wstac i wpuscic kotka.
Tak, chłopaki pójdą tylko razem.ASK@ pisze:Haniu, ogłaszasz Frania?Moze tylko dwupak jest możliwy by obaj chłopcy czuli się dobrze.
DziękujęBagienka pisze:Byłam w Twoim pięknym mieście króciutko w sobotę i wczoraj![]()
Słałam myślami kciukasy i głaski dla Was![]()
Srebrna łyskasowa to tymczasowa Lusiakussad pisze:Zdjęcia i Modele prześliczni ale... czy mogę prosić o podpowiedź bo jak zwykle nie rozpoznaję Kogo podziwiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 29 gości