czesc, moja czekoladowa slodkosci kocia mam nadzieje, ze u ciebie wszystko ok, wiec zycze milego psocenia z ukochana Noemi niesmowita z was para i taka cuuuuuuuudna, ze nie sposob sie oprzec
Nasz czarniutki Węgielek dzielnie pilnuje klatki tego małego diabełka Noemi. A piszę diabełka, bo wbrew pozorom ma swoją drugą naturę: niby taka słodka i miziata, ale jak tylko dopadła mój warkocz, to zaczęła się nim bawić. Mówię sobie: ok, niech się bawi, zawsze jakaś atrakcja. Ale nie! Jej było mało. Postanowiła wejść mi na głowę(dosłownie) i zrobić własną wersję francuza, widocznie mój jej sie nie podobał. Ta mała fryzjerka to potrafi czesać:) Wesoły ten nasz kawaler
duzo zdrowia, bo zdrowie jest najwazniejsze, duzo milosci, radosci w zyciu, spelnienia wszystkich kocich marzen i samych radosnych dni z okazji Swiatowego Dnia Kota
A dziś te małe potworki pampersowe najadły sie szaleju Właśnie Noemi mi przeleciana po plecach aż się krew polała , piecze to troszkę ale i tak ją kocham A Węgielek chce za wszelka cene zostać ojcem , ale uniemożliwia mu pampers u Noemi i a poza tym biedak siedzi w klateczce , no i czekamy na kastracje bo chłopak szleje ...