kasiek252 pisze:poproszę dyndadełko brązowe i beżowe i piłeczkę
I słusznie! Bo dyndadełka z pewnością pięknie prezentują się na drapaku a piłeczki pięknie ubarwiają podłogę. No bo chyba nie dasz tego do zabawy KOTOM??
kasiek252 pisze:poproszę dyndadełko brązowe i beżowe i piłeczkę
I słusznie! Bo dyndadełka z pewnością pięknie prezentują się na drapaku a piłeczki pięknie ubarwiają podłogę. No bo chyba nie dasz tego do zabawy KOTOM??
ależ skąd same se wezmą
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś [*]Fibi - wybacz mi...
Dziękujemy wszystkim kupującym w imieniu Adolfinki My mamy masę kocich zabawek Duszkowych, stąd moja walka z własną słabością, bo też bym najchętniej któreś porwała, ale mamy bimbadełka ośmiornice, bimbadełka z włosami, myszy i bimbadełko z piórkami i kulkę i wogóle zabawki są super i kociate je uwielbiają
Duszek686 pisze:Kasia Ty to już masz chyba zapasy na rok
Zapraszam pozostałych
Nie mam zapasów na rok gdyż nasze tymczasiątka do domu idą z wyprawką zabawkową, dlatego jednak poproszę o dwie piłeczki (poprzednią różową dostał Jerry a czarną Gadżet ) a te piłeczki są rewelacyjne
Piłeczki do mnie dotarły i są O-B-Ł-Ę-D-N-E!! Ja nie wiem jak Ty je stworzyłaś? Moje koty od razu się zainteresowały, oto dowód: To jest Salma, niestety Emcia nie udało mi się uchwycić bo ganiał jak szalony Baaaardzo dziękujemy