Czyli wszystko z nim w porządku, już się bałam, że coś z nim się dzieje
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."
kalair pisze:A jakieś inne dźwięki wydaje? Doberek!
Nie, jedynie to udawane miauczenie czyli powietrze wychodzi, dźwięk nie i miauczenie jakby jajka miał ucięte
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."
Witam, znów po nieobecności trzeba zaktualizować koci stan Mam też parę nowych fot Peciuszki:
I.... a kto to?
Słodziak Śliczna nowa tymczaska krówkowa
Facik trafił do nowego kochającego domku w ciepłych blokach
Krówka również znalazła nowy domek, również w blokach, nawet dzielnica ta sama Bardzo mili ludzie A Peciucha cieszy się, że została w końcu sama
Daaaaaawno mnie tu nie było, wiele się zmieniło, nie mieszkam już w blokach, a w domu. Dołączyły do nas Kelsi i Pusia Klusia. W zeszłym roku pojawiła się Niunieczka i Fajans. Wszystkie kociaste są już wysterylizowane.
To Niunieczka jak była mała:
Teraz z niej taka panna Tu Fajansik:
Mam też takie pytanie... ponieważ Niunieczka ma problem z żołądkiem, mianowicie puszcza strasznie śmierdzące bąki, wet poradził mi wprowadzenie jej diety, ale co jej dawać, macie może jakieś sprawdzone przepisy?