Misia, Gucio i reszta ...przyszedłem więc jestem..Piotrek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 17, 2013 9:36 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karola, psięta to moga byc na dworze i w nocy, ale jak bedzie juz ciepło.
Wtedy załatwianie Michasi to raz, w dwa, że byłam dopiero tydzień po przeprowadzce, i ona jeszcze taka zestrachana i niepewna była.
Myślę, że teraz z Ringiem to tez juz byłoby inaczej.
No tak czy siak musiałyby na dworze zostać, bo mogłoby sie okazać po powrocie, że zostały mi gołe ściany, bo reszte Ringo zeżarł :mrgreen: :mrgreen: .
Z tęsknoty, oczywiście.
On zawsze pożera z tęsknoty :twisted: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lut 17, 2013 9:46 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

No to trzeba będzie nakręcić spotkanie w Kaliszu :D Iza będzie miała bliżej. Z warszawy tez w sumie prosta droga. Z drugiej strony większość jest ze Stolicy więc najtaniej wszyłoby znów na Stolice uderzać. Bo mniej osób by musiało kupić bilety.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie lut 17, 2013 9:51 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:No to trzeba będzie nakręcić spotkanie w Kaliszu :D Iza będzie miała bliżej. Z warszawy tez w sumie prosta droga. Z drugiej strony większość jest ze Stolicy więc najtaniej wszyłoby znów na Stolice uderzać. Bo mniej osób by musiało kupić bilety.

Do ciepłych dni jeszcze kupa czasu....zdązymy sie zastanowić nad dobrym rozwiązaniem :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie lut 17, 2013 9:54 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

vip pisze:
Karolek(ona) pisze:No to trzeba będzie nakręcić spotkanie w Kaliszu :D Iza będzie miała bliżej. Z warszawy tez w sumie prosta droga. Z drugiej strony większość jest ze Stolicy więc najtaniej wszyłoby znów na Stolice uderzać. Bo mniej osób by musiało kupić bilety.

Do ciepłych dni jeszcze kupa czasu....zdązymy sie zastanowić nad dobrym rozwiązaniem :ok: .

może autami było by taniej jak komunikacja, na każde auto 5 osób wejdzie nie?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Nie lut 17, 2013 9:57 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

To jeszcze zależy od auta...niektóre moga palic baaardzo dużo :? .
Iza, nie ukręcisz nam łba za to śmiecenie? :mrgreen:
Tak sobie z Karolcia dywagujemy...chociaz nigdzie nie widziałam, żebys pisała, że akurat za mna też się stęskniłaś :mrgreen: .

vip

Post » Nie lut 17, 2013 10:13 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

W sumie w kaliszu jeszcze nie byłam...
Kraj ojczysty zwiedzać należy...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lut 17, 2013 10:16 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Megana pisze:W sumie w kaliszu jeszcze nie byłam...
Kraj ojczysty zwiedzać należy...

A to najstarsze miasto w Polsce, nie jest duże więc można nawet wycieczkę zrobić i pooglądać to zadupie haha
Możemy nawet się kopsnąć do Gołuchowa do żubrów - jest bezpośredni autobus tam. Do Russewa do domku Marii Dąbrowskiej to już chyba by trzeba było autem jechać.

Karolek(ona)

Post » Nie lut 17, 2013 17:16 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

ObrazekNajlepszego Kociaki

Karolek(ona)

Post » Nie lut 17, 2013 20:20 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Popatrzyłam sobie na mapie gdzie ten Kalisz.
8O
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 18, 2013 2:10 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

kamari pisze:Popatrzyłam sobie na mapie gdzie ten Kalisz.
8O

W dolinie Prosny :mrgreen: I wcale nie taki mały , jak Karola pisze....

vip pisze:Iza, nie ukręcisz nam łba za to śmiecenie? :mrgreen:
Tak sobie z Karolcia dywagujemy...chociaz nigdzie nie widziałam, żebys pisała, że akurat za mna też się stęskniłaś :mrgreen: .

Takie śmiecenie zawsze mile widziane, ja też u Was często śmiecę :mrgreen:
A tak a propos tęsknienia to mój wpis na tym wątku z 13.02. roku bieżącego, str 83

Basiu, jak bardzo chciałabym sie z Toba spotkać, z Tobą , z Gosia , z Marią....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lut 18, 2013 9:51 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:
kamari pisze:Popatrzyłam sobie na mapie gdzie ten Kalisz.
8O

W dolinie Prosny :mrgreen: I wcale nie taki mały , jak Karola pisze....

vip pisze:Iza, nie ukręcisz nam łba za to śmiecenie? :mrgreen:

Takie śmiecenie zawsze mile widziane, ja też u Was często śmiecę :mrgreen:
A tak a propos tęsknienia to mój wpis na tym wątku z 13.02. roku bieżącego, str 83

Basiu, jak bardzo chciałabym sie z Toba spotkać, z Tobą , z Gosia , z Marią....

a mną niet

Karolek(ona)

Post » Wto lut 19, 2013 1:37 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:a mną niet

izka53 pisze:Maryś , a jak ja tęsknię za tobą i resztą dziewxzyn

Pasi :?: :?: :?: :?:

Karola - bardzo tęsknie - za Twoją żywiołowością i taka trochę rubasznoscią , a przede wszystkim szczerością , za ciepłem puszatka , Evy i Marii, za roześmianą, rozczochraną Gochą, za mądrą , spokojną Iwonką, za Arcaną , która holowała mnie i Marie na dworzec, za Renią , która CIę przenocowała, za obydwoma Martami, za wesołą Bianką, za malutka Meganą, za śliczną Hakitą....
i tylko jakos za Bozeną nie tęsknie :mrgreen:

izka53

Post » Wto lut 19, 2013 1:55 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:
Karolek(ona) pisze:a mną niet

izka53 pisze:Maryś , a jak ja tęsknię za tobą i resztą dziewxzyn

Pasi :?: :?: :?: :?:

Karola - bardzo tęsknie - za Twoją żywiołowością i taka trochę rubasznoscią , a przede wszystkim szczerością , za ciepłem puszatka , Evy i Marii, za roześmianą, rozczochraną Gochą, za mądrą , spokojną Iwonką, za Arcaną , która holowała mnie i Marie na dworzec, za Renią , która CIę przenocowała, za obydwoma Martami, za wesołą Bianką, za malutka Meganą, za śliczną Hakitą....
i tylko jakos za Bozeną nie tęsknie :mrgreen:

O, pardon - śliczne to my wszystkie jesteśmy :love:
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Wto lut 19, 2013 2:16 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Iwonami pisze:ardon - śliczne to my wszystkie jesteśmy :love:

My jestesmy śliczne duchem :ryk: :ryk: :ryk: , a Hakitka taką dziewczęca jeszcze urodą :ok:

izka53

Post » Wto lut 19, 2013 2:18 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Duchem, duchem :x
Całym naszym jestestwem i urodą jesteśmy śliczne :ok:
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

[poprzednia][następna]