7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 17, 2013 11:43 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

Buraska ma albo zapalenie ucha albo tylko było brudne i się zaogniło. czyszczę i ew, profilaktycznie podam maść.

Jestem w takiej rozterce, że szkoda gadać. Potrzebuję chyba domów dla tych nabytków. Dla pięknego , wielkiego srebrzystego kocura i przecudownej koteńki, ktora ugniata w powietrzu łapkami jak tylko zobaczy człowieka. Będę robiła ogłoszenia ale co w między czasie? Wypuścić do piwnicy? Trzymać w domu- zabije mnie rodzina.
Zrobie zdjęcia, może ktoś może pomóc i uratować te koty aby po sterylizacji nie zasilły stad bezpańskich kotów.
Nie będę miała wyboru. Będę je musiała je wrócić do piwnicy. A serce płacze....

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie lut 17, 2013 11:47 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

:roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lut 17, 2013 11:59 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

Asiu,trzeba je ogłaszać jak takie miziaki i piekne. Srebrny kot to rarytas.Znajdzie się domek. A kocia jaka jest?
Wiesz ile mają? Proszę wstaw fotki.

Do ucha daj maść tak na wszelką wszelkość.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie lut 17, 2013 12:36 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

nie mam pojęcia ile maja lat. Pojawiły się prawie jednoczesnie, w te duże mrozy. Koteczka , to buraska, tak charakterystyczna, jak zwyczajna. Choć jako buraska- najpiękniejsza na świecie.
Będę robiła swoje, może gdzieś po drodze coś się trafi i uratuje sytuacje. Zrobię ogłoszenia a nóż widelec...

W piwnicy mam jeszcze- szylkretę- ok 7 letnią - do sterylizacji- dzikus
kolorową ok. 3 lat- do sterylizacji i wygląda niepokojąco niezdrowo ostatnio- dzikus
mała koteńkę- 6 miesięcy- dzikus do sterylizacji- podaje jej proverę bo ruja ją dopadła
Coś burego- też od niedawna
czarne coś - byc może że to nie złapane dziecie z majowego miotu ale przychodzi do piwnicy bardzo rzadko
Biało- rudy samiec- dawno go nie widzialam i tez sporadycznie się pokazywał w piwnicy- dziki , kilkuletni.

asia2

Post » Nie lut 17, 2013 12:38 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

ech...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie lut 17, 2013 22:25 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

dziś w piwnicy była tylko Aneczka (dawniej alfonsik:)) Cieszy mnie to , że była w piwnicy i że była sama (bez towarzysza). Oznacza to , ze rujkę zatrzymałam. Muszę ją tylko zlapac do kastracji. matwie się o Kolorową i jej matke Szylkretę. Ich nie ma . Nie mam jak ich złapac i nie mam jak podac im leku. Bardzo źle. Kocurow żadnych też nie było.

Srebrzysty kocur przy glaskaniu kładzie się do góry brzuchem a buraska "rozsadza" sie od wewnątrz z radosci z bycia z czlowiekiem. Skąd one się wzięły w tej piwniczce. przegladalm ogloszenia o zagubionych, szukanych, schroniskowe kwarantanny. Nie wydaje mi się by gdzięś w tym były Cięzko:((((

asia2

Post » Pon lut 18, 2013 13:45 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

Srebrny już w Koterii.
Burania jeszcze u mnie bo na Proverce.

asia2

Post » Pon lut 18, 2013 13:52 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

asia2 pisze:Srebrny już w Koterii.

:piwa:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 18, 2013 14:28 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

Poprosiłaś o umieszczenie na stronie do adopcji? ładny jest ma wielkie szanse na zainteresowanie.
Obrazek

ASK@

Post » Pon lut 18, 2013 15:13 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

ASK@ pisze:

Poprosiłaś o umieszczenie na stronie do adopcji? ładny jest ma wielkie szanse na zainteresowanie.

tak, uzgodniłam, że zrobią mu zdjecie i umieszczą w adopcjach. też zrobilam jedną , czy dwie fotki i jak tylko się ogarnę, to tyż ogloszenia mu porobie.
szczerze mówiąc , to nawet jakbym sama zapomniała poprosić o umieszczenie go na stronie , to pani z koterii by mi na to nie pozwoliła:)) Wiele widziałam kotów ale on cudownie srebrny jest . No i jest łagodny, póki co.

asia2

Post » Pon lut 18, 2013 15:17 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

asia2 pisze:
ASK@ pisze:

tak, uzgodniłam, że zrobią mu zdjecie i umieszczą w adopcjach. też zrobilam jedną , czy dwie fotki i jak tylko się ogarnę, to tyż ogloszenia mu porobie.
szczerze mówiąc , to nawet jakbym sama zapomniała poprosić o umieszczenie go na stronie , to pani z koterii by mi na to nie pozwoliła:)) Wiele widziałam kotów ale on cudownie srebrny jest . No i jest łagodny, póki co.

Wyślij maila do Izy na adopcje i prześlij fotki jakie masz. Szybciej wkleją poza tym foty w domu dobrze wyglądają.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 19, 2013 1:04 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

:ok: :ok: :ok:
mam nadzieję, ze kastracja nie pogłębi choróbska i/lub nie przyplącze się coś nowego.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 22, 2013 13:11 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

Srebrny będzie mial zabieg w poniedziałek. Teraz jest na antybiotyku .
Dziś idziey z Izą do przeglodzonej piwnicy. Życzyłabym sobie aby była przeglodzona . Jednak dwa dni temu przechodząć obok okienka widziałam, że szylkreta raczyła się czymś dobrym . Szkoda, że ludzie nie rozumieją, że nie karmimy dla dobra kotów. Z glodu nie damy umrzeć ale żeby się złapały.
No nic. może się uda.
Buraska po odrobaczeniu bo robale aż wychodziły tyłem.
Odpchleniu i leczymy świerzba.
Krowek na unidoxie i na immunostymulatorach. Jak tylko uporam się z tą piwniczna bandą, biorę krówka na pcr by sprawdzić ćzy na pewno jest bialaczkowy.

asia2

Post » Pt lut 22, 2013 13:13 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 22, 2013 13:14 Re: DT, Z PIWNICY ALE MIZIASTE.CO ROBIĆ ABY TAM NIE WRÓCIŁY?

Marzena mam dla krowka receptę na rybosoma:)

asia2

[poprzednia][następna]