» Pon lut 18, 2013 15:13
Re: WYBORY MISS I MISTER LUTY 2013 - "DUETY"
Tytuł: WYBORY MISS I MISTER LUTY 2013 - "DUETY"Witam.
Z postu KITA - RZESZÓW na pierwszej stronie wybrałam tylko za duże zdjęcia - z jednego boku przekraczają regulaminowe 640px.
Bardzo proszę użytkowników o zapoznanie się i przestrzeganie regulaminu Forum Miau.PL faq.php#f0r0
5. Zalecenia techniczne wobec Użytkowników:
(...)
b) Staraj się nie umieszczać bezpośrednio na Forum zdjęć ani innej grafiki, która może obciążać pobieranie Forum. Zamiast zdjęć umieść linki do nich. Jeżeli już musisz umieścić zdjęcie/grafikę na Forum, to nie powinno ono być większe niż 640 pikseli na dłuższym boku i przekraczać wagi 150 kilobajtów. Dbaj o to, aby nie było zbyt wiele takich zdjęć na jednej stronie wątku.
(...)
a założycielkę bazarkowego wątku proszę o wstawienie w poście viewtopic.php?p=9610424#p9610424 zmniejszonych zdjęć o wymiarach zgodnych z regulaminem.
19.02.2013 - Edycja: ponieważ zdjęcia zostały zmniejszone przez KITA - RZESZÓW, więc usunęłam zdjęcia z cytatu.
mamut
Inspektor graficzny
Ostatnio edytowano Wto lut 19, 2013 14:13 przez
mamut, łącznie edytowano 1 raz
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”
„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”. - Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek