"I tak człowiek trafił na kota..."

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 17, 2013 10:48 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Ależ moja droga 8)
Zakupy z wątróbcią wczoraj dokonane, wątróbcia w kosteczkę skrojona dawno już pożarta przy akompaniamencie furkotania, laserek prawie się wyładował, a Książe Pan, syty chwały ŚPI pod ulubionym kocykiem :mrgreen:

Villlen - uprzedzałam, że specyficzne offtopy 8) :arrow: viewtopic.php?f=1&t=145384 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie lut 17, 2013 11:17 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Dzień Kota - naj, naj
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 17, 2013 12:09 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Dziewczyny.
Do licha! Dzień Kota przegapilbym Gdyby nie Wy! No to otwieramy zachomikowanego tuńczyka i świętujemy!
MalgWrocław.
W zasadzie to każdy kot ma maniery książęce (o kotkach, że nie wspomnę), ale ten ze zdjęcia to mi szczególnie kogoś przypomina... Też ma bursztynowe oczy, biały gors i wąsy. I patrzy tak jakoś... Z wysoka.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie lut 17, 2013 12:13 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Na mnie wszystkie (prawie, chyba, że bieda straszna) patrzą z wysoka, więc wiem, jak to jest 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 17, 2013 12:14 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Zapewniam Cię Villen, że nie chciałbyś, żeby Kot-B. popaczał na Ciebie po swojemu :twisted:
On to robi z takiem czemś, że na bank robisz rachunek sumienia szybciorem :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie lut 17, 2013 12:37 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Serdeczne życzenia z okazji Dnia Kota dla Trzech Muszkieterów! Oby miseczki zawsze były pełne, ręce Dużego do głaskania gotowe, a kolana wolne do wylegiwania się!
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lut 17, 2013 12:45 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

AYO.
Maruda też to ma. :wink:
MB
Dziękujemy, samych dobroci życzymy. :D
A & O & M & V
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Nie lut 17, 2013 21:59 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Najlepszego
z okazji dnia kociego
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 17, 2013 22:12 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Vilenie , wszystkim kociastym pełnych miseczek ulubionego jedzonka , ciepłego kąta i miejsca w sercu . I takich wspaniałych ludzi na swoich drogach , jak Ty i wiele osób na tym forum ! :ok: :ok: :piwa:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lut 18, 2013 9:09 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Dwie rzeczy ważne z okazji dnia kota wczoraj stały się. Wszystkie trzy kocuraki przyszly do łóżka i przytuliły się do mnie. Dwa z jednego boku a trzeci z drugiego. Nawet się przewrócić nie mogłem.
A druga ważna rzecz - przyznałem się, że mamy trzeciego kota. Bałem się trochę, a moja Mama powiedziala:"Synu kocham cię za to, że tak kochasz zwierzęta". Niepotrzebnie się bałem. :)
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Pon lut 18, 2013 9:11 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Villentretenmerth pisze:Dwie rzeczy ważne z okazji dnia kota wczoraj stały się. Wszystkie trzy kocuraki przyszly do łóżka i przytuliły się do mnie. Dwa z jednego boku a trzeci z drugiego. Nawet się przewrócić nie mogłem.
A druga ważna rzecz - przyznałem się, że mamy trzeciego kota. Bałem się trochę, a moja Mama powiedziala:"Synu kocham cię za to, że tak kochasz zwierzęta". Niepotrzebnie się bałem. :)

Hhihihi odwazny facet , i gratulacje :))
U nas wielki foch za kastrację :P

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Pon lut 18, 2013 9:27 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Villentretenmerth pisze:Dwie rzeczy ważne z okazji dnia kota wczoraj stały się. Wszystkie trzy kocuraki przyszly do łóżka i przytuliły się do mnie. Dwa z jednego boku a trzeci z drugiego. Nawet się przewrócić nie mogłem.

Zazdroszczę takiej rodzinki. Ja się na razie przyznałam tylko do tymczasowania Małej Czarnej, a i tak jest foch totalny (rodziców, oczywiście).
Czy grzeczne kotki, tulące się do Dużego, zostały należycie wymiziane? Śniadanko dostały?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lut 18, 2013 9:33 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Nie mogło być inaczej.
Taką miłość do zwierząt się dziedziczy 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon lut 18, 2013 12:29 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Avian.
Ja naprawdę się bałem. Po drugim kocie Mama poprosiła "Synu weź już się więcej nie rozmnażaj..." A tu teraz taki entuzjazm, że jak opisalem Marudę to nie może się Go doczekać. Ale "uber alles" zawsze jest pierwokotny Albert - Bercik. Pupil - wszystko mu wolno. Padły jakieś słowa o czwartym kocie, ale to chyba żarty... :wink:
Nie mogę się napatrzeć na Agatkę, na Twoim banerku taka to śliczność... Tak, wiem... :cry:
MB&&
Oczywiście, wymiziane świątecznie i nakarmione jak należy.
Ostatnio edytowano Pon lut 18, 2013 12:40 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Pon lut 18, 2013 12:38 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

... a ja w sobotę w fundacyjnej kotulni spotkałam klona Maru ... niesamowitego klona. Z podobną historią na plecach.
Villenie, nie masz czasem też swojego klona gdzieś pod ręką? Takie bezkotnego jeszcze? ;)

O taki, Docent 8)
Dawno nie spotkałam kota o tak niesamowitym spojrzeniu ...
http://www.gagatki.com/koty/docent.jpg
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]