rozliczenie styczniowe na 1 stronie wątku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:jo.anna pisze:no to ja już nie wiem, w które dni koty są głodne ( poza poniedziałkiem ) proszę o napisanie kiedy trzeba iść gdy nikogo nie ma
Wychodzi na to, że głodne są naokrągło...
meggi 2 pisze:ewaw pisze:jo.anna pisze:czyli fort wola...w sumie też mam niedalekodaję moje słowo, że mogę w weekend podjechać a potem w tyg bo mam urlop jak już pisałam Flour, w tym tyg nie dam rady niestety, bo pracuję po 12 godz
Byłoby superPoproś Fleur o oprowadzenie po miejscach karmienia,
bo są one dość tajne, z wiadomych względów... Każda pomoc dla tych kotów jest BARDZO CENNA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo.anna jak tam się układa współpraca z naszymi kotkami wychodzą do ciebie na karmienie?
jo.anna pisze:dziś jadę pierwszy raz dopiero![]()
, ale oczywiście nie ostatni
Fleur pisze:dziś na cmentarzu było tak, jakby przez cały tydzień nikt nie karmiłtj. nie było nawet śladów karmy, koty wygłodniałe, nie byłam na to przygotowana przynosząc "standardową" ilość, wypełniając miski do 1/3 miałam poczucie niespełnienia. za to dzięki temu widziałam się z wieloooma znajomymi, np. znów był Rysiek i był baaardzo miły. przed karmieniem
meggi 2 pisze:Bardzo prosze o zgłoszenie się chętnych osób do prowadzenia wątku wolszczaków.
Ja ze względu na bardzo zły stan zdrowia nie moge pomagać kotom w realu ewentualnie jak teraz , a to się niektórym osobom nie podoba.
peŁno karmicieli tylko z karmą jest gorzej.
Dorota Wojciechowska pisze:Podczytuje watek i podziwiam was za to co robicie![]()
Po przeczytaniu że ktoś na pw zniechęca osobe chcąca pomagać normalnie drgawek dostałam.
Hieny - nie maja odwagi wypowiedzieć się na watku - padalce .
Jestem za tym żeby takie trole ujawniac na forum pomimo pw.
Kto widzial kiedyś wolno żyjące koty najedzonechyba tylko debi..... piszące pw .
Sorki ale cały dzien mnie nosiła jak to przeczytałam.
jeżeli uważacie że niezbyt grzecznie napisałam - dajcie info usune post.
pozdrawiam i mam nadzieję że jednak zwycięzy milość do kotów - biednych skazanych na poniewierkę nie ze swojej winy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 734 gości