BORYS i YOKO czyli Galimatias Krakowski - dołączył SZANDOR

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 14, 2013 21:45 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Hurra!!! :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: Cudnie, oby się udało! Może Walenty maczał tu palce? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

slava

Od: Sob sie 27, 2011 22:07

Post » Czw lut 14, 2013 23:00 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

slava pisze:Hurra!!! :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: Cudnie, oby się udało! Może Walenty maczał tu palce? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Walenty dostanie ode mnie całusa, ale wszystkie babeczki też :!:
Nawet gdyby mnie miano posądzić o ... :ryk:
No :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie lut 17, 2013 20:50 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

:ryk: :ryk: :ryk: :piwa:

Obrazek

Najlepszego
z okazji dnia kociego
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 17, 2013 21:03 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Koteczki kochane, specjalne buziaczki dla Was!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 18, 2013 21:31 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 21, 2013 0:00 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Obrazek

Witamy wszystkich :mrgreen: po powrocie z Marsa , działo się oj działo... aż się kurzyło.
Mniejsza o inne planety, zejdźmy na ziemię i wróćmy do kocich spraw.

W naszym domu chyba ustalone zostały następujące reguły gry:
Borysowi wydaje się , że rządzi dopóki nie wydaje mu się za bardzo -
gdy mu się za bardzo zaczyna wydawać Yoko robi mu mniej więcej tak Obrazek.
Po tym sprowadzeniu na ziemię :D Borys idzie do lustra , siada przed nim i długo myśli wpatrując się w szklaną taflę :mrgreen:
Dochodzi po długiej medytacji do wniosku , że jednak będzie rządzić i cała historia powtarza się od nowa :mrgreen:

Jest to jednak naprawdę nieszkodliwe i nawet niezbyt już mocne -mowa o razach .
Taki po prostu pęc od niechcenia i zapada spokój.

Puchaty strasznie się popisuje przed Yoko i stara się jej za wszelką cenę udowodnić, że jest dziarski,
najmądrzejszy i przebiegły.
Czasem mu się to nawet udaje bo tylko on potrafi balansować na brzeżku wanny :mrgreen:
Raz jeden tylko mu nie wyszło i wpadł do wanny z wodą :ryk: wyskoczył natychmiast jak rakieta ale za to
z miną pokerzysty.
Otrzepał się i wyszedł z łazienki jak gdyby nigdy nic. Postawą i oczami mówił : "Nic nie zaszło, to celowo było chciałem pokazać, że woda jest moim żywiołem" . Skubany :mrgreen:

Yoko tak fajnie na niego patrzy czasem jak gdyby on rzeczywiście był z innej planety. No ale się dogadali w końcu.

Para z nich będzie chyba z takich, co to miłość wyrażają jednak mocno ekspresyjnie - tzn. od zabawy do "packania" się ale już leciutko.
No i wszędzie trzymają się razem tzn. razem ale osobno :mrgreen: bez przytulanek.
Przyzwoici są :ok: odległość 30 cm żeby nie budzić podejrzeń.
No ale jak mnie nie ma w domu to nie wiem , nie wiem :ok:

PS. Na Mysie głos oddaliśmy , trzymam kciuki
:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw lut 21, 2013 13:37 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Znowu muszę przynieść na wątek do siebie pewną kotkę, bo nie mogę się powstrzymać :

Obrazek

Oto Gryzdyna ( Krystyna) - piękna, zdrowa, urocza , czarna długowłosa, pięknolica.
Włos jej odrasta po strzyżeniu, wątek tutaj :
viewtopic.php?f=13&t=150392

Może jakaś Urocza Czarodziejka, Szacowna Czarownica lub po prostu Dobra Wróżka
potrzebuje pięknego czarnego kota?
Po co ?
A na przykład dla podniesienia prestiżu swych czarów :wink: , rzucania uroków :mrgreen: ...
Kot jest bowiem tak uroczy , że zauroczy każdego. Szast prast , abrakadabra i już jesteś pod jej urokiem.
Zresztą poczytajcie, wątek króciutki a zdjęć dużo.

Monika_Krk

Post » Czw lut 21, 2013 13:42 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Piękna jest..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 21, 2013 15:09 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

To może jeszcze tu klikniecie? Obrazek
Mija to jest koteczka ze schroniska w Szczytnie zabrana w okropnej depresji i przygotowywana do adopcji :1luvu:
Gabinet, w którym Mia przebywa, ogłosił facebook'owy konkurs, w którym do wygrania jest bon o wartości 100zł do wykorzystania.
Nie mamy jeszcze faktury za Mię wystawionej, bo nadal ma inhalacje i będzie tam przebywać aż do adopcji pewnie, ale zgłosiłam zdjęcia swoich kotów (z telefonu, więc są słabej jakości) do tego konkursu, i gdyby udało się wygrać, ta stówka poszłaby na Mię.
Jeśli więc mogę Was prosić o lajki pod zdjęciami...
Tu linki do zdjęć:
http://tinyurl.com/ccw7het
http://tinyurl.com/cbdvc2a

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw lut 21, 2013 16:17 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

kalair pisze:Piękna jest..

Gdzie wy macie wątek jak nigdzie was nie można znaleźć ?
Tam zamknięte ówdzie też 8O
Ja się pogubiłam już :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Czw lut 21, 2013 16:22 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

dana.b pisze:To może jeszcze tu klikniecie? Obrazek
Mija to jest koteczka ze schroniska w Szczytnie zabrana w okropnej depresji i przygotowywana do adopcji :1luvu:
Gabinet, w którym Mia przebywa, ogłosił facebook'owy konkurs, w którym do wygrania jest bon o wartości 100zł do wykorzystania.
Nie mamy jeszcze faktury za Mię wystawionej, bo nadal ma inhalacje i będzie tam przebywać aż do adopcji pewnie, ale zgłosiłam zdjęcia swoich kotów (z telefonu, więc są słabej jakości) do tego konkursu, i gdyby udało się wygrać, ta stówka poszłaby na Mię.
Jeśli więc mogę Was prosić o lajki pod zdjęciami...
Tu linki do zdjęć:
http://tinyurl.com/ccw7het
http://tinyurl.com/cbdvc2a

Ja jestem za , tylko że ja nie mam konta na Fejzkuku :twisted: - a jest jakiś inny sposób , żeby zrobić "lajka" :1luvu: pod zdjęciami ?
zdjęcie 1 - ten błękitny kocio jest... najbłękitniejszym kociem na świecie jakiego widziałam.
zdjęcie 2 - a te dwa splecione szylkretowo - bure ciała to są najbardziej syjamskie kocie bliźniaki jakie widziałam.
Ja tak chciałam mieć u mnie w domu ale moja para jest nieprzyzwoicie przyzwoita :ok:

Monika_Krk

Post » Czw lut 21, 2013 16:56 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Ja też nie "fejzbukowa" a innego sposobu niet :evil:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw lut 21, 2013 17:20 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Monika_Krk pisze:
kalair pisze:Piękna jest..

Gdzie wy macie wątek jak nigdzie was nie można znaleźć ?
Tam zamknięte ówdzie też 8O
Ja się pogubiłam już :mrgreen:

A bannerek Waćpanna widzi u mnie?? Kliknąć można! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 21, 2013 18:12 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Monika_Krk pisze:Para z nich będzie chyba z takich, co to miłość wyrażają jednak mocno ekspresyjnie - tzn. od zabawy do "packania" się ale już leciutko.
No i wszędzie trzymają się razem tzn. razem ale osobno :mrgreen: bez przytulanek.
Przyzwoici są :ok: odległość 30 cm żeby nie budzić podejrzeń.
No ale jak mnie nie ma w domu to nie wiem , nie wiem :ok:

fajnie się futerka dogadały :)
u Nas nie jest tak pięknie jeszcze..
ale właśnie zauważyłam, że jak Poli z Bazylem są sam na sam, to są spokojne.. (przyznaję się,podglądałam ale tylko raz!! :oops: ) i potrafią być obok siebie bez większych spięć..
a jak tylko ludź w pobliżu, to Poli pokazuje kto tu rządzi :wink:
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Czw lut 21, 2013 21:50 Re: Cudna kotka w nowym domku - czyli kotki dwa Borys i Yoko

Monika_Krk pisze: tylko że ja nie mam konta na Fejzkuku

sorki ale z tego Fejzkuka to :ryk: :ryk: :ryk:
kalair pisze: Kliknąć można! :mrgreen:

taaaa??? eeee :mrgreen:
Monika_Krk pisze:
Para z nich będzie chyba

jak z zegara,JA to gadam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Piękna Kicia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
niech szybko znajdzie domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia