S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 16, 2013 20:39 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

to jak tak w skrócie odpowiem na pytania :wink:

halbina-tak, Hellgast znów bez domu, ale okazło sie ,ze jest nosicielem białaczki, wiec nie mógł jechac do Cieszyna do drugiego kota i przede wszystkim do domu wychodzącego
Tak swoja droga jest u mnie juz w łazience, zaczęlismy dzis lecenie dziąseł
jest przekochanym kotem
córka tej babki z Cieszyna nie mogła sie nachwalić jego charkteru
Biedak, bardzo jest proludzki a ja nie pójde spac do łazienki :roll:

Jeśli chodzi o Sorbiego-Izydora to czuje sie dobrze, ale zabieg przesunięty na poniedziałek. Mieli ostry przypadek, trzeba było ratować psie zycie. Lidka-będzie miał wszystko robione tam gdzie jest.
Jesli po zdjeciu tego czegos białego z oka okaże się ,że bedzie potrzebna interwencja na samym oku to moze pomyslimy o konsultacji

Na zdjęciach widzicie te dwa burasy, miały byc wypuszczone, ale sa fajne
trzeba szukac im domu

korciaczki-ja tez bym chciała ,żeby nasi starsi podopieczni znaleźli domy, ale dla takich kotów o dom ciężko.
One unikają ludzi, a ludzie chcą koty, które ich polubią. I tu zgrzyta w telefonach , które mam o nie

Jak juz wiecie dom znzlazł Bakali , no i trójka malców juz wczoraj znalazła domy

Do jutra :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob lut 16, 2013 23:39 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała, ja o to oko pytam, bo całkiem niedawno dziewczyny załatwiały pomoc dla malucha i ktoś podjął sie operacji, której nie powinien był robic. Z tego powodu malec pewnie nie będzie widział
Tu w tym watku viewtopic.php?f=1&t=149173
Dlatego znów marudzę.

Czy rajskie jabłuszka w syropie przydały by się?
Sama robiłam.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob lut 16, 2013 23:58 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Z okazji jutrzejszego Święta życzę naszym kochanym kociastym znalezienia wspaniałych domków oraz najwspanialszych nowych Dużych, którzy ubarwią ich Świat- będą obdarzać bezgraniczną miłością , dadzą dużo ciepła i pełną michę jedzonka :) i Wam moi Kochani życzę dużo zdrowia, pogody ducha i żebyście nigdy się nie poddawali w tym co robicie bo to naprawdę jest piękne :)

Jestem tu cały czas i podczytuję, mimo, iż ostatnio nie ma mnie w schronie- sesja całe szczęście już się kończy, ostatni egzamin 24 lutego, więc potem będzie trochę wolnego (nareszcie) i w końcu uda mi się przyjechać, bo aż mi wstyd, że tak długo mnie nie było :oops:

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Nie lut 17, 2013 16:46 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ło mamo- ale jestem padnięta :roll:

Ale fajnie było :)))))
warto było

dwa koty znalazły domy-Zosiek i Anson. Simba tez ma zaklepany dom po sterylce.
Anson zupełnie olał psa i śpi ju z w łóżku
ogólnie zero stresa :ok: , zaraz dostane domowe fotki :wink:
Zosiek jeszcze nie dzwonił z relacją

więcej kotów znalazłoby dzis domy, gdyby nie to ,ze zostały albo charakterne, albo w leczeniu
Po raz kolejny zła byłam ,że dzień kota jest akurat w lutym, kiedy w schronisku przeważnie brakuje super przytulaków

Wyżerka była boska :ok: :ok: :ok:
dzięki wszystkim za wkład pracy w dzisiejszy dzień, za aktywność , przygotowania kulinarne :ok:
dzięki kolorowi klaunowie za pokolorowanie choc troche kiepskiej pogody :wink:
Obfitował tez ten dzień w rózne wpadki :lol: hyhy, ale to kto był -ten wie :P
No i ciągle załuję ,że nie było sniegu i nie było z czego lepić kota i psa, ale byłaby zabawa

na bank pojawią się jakies foty

Mała1

Post » Nie lut 17, 2013 17:56 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:dwa koty znalazły domy-Zosiek i Anson.

Ansona nie poznałam - ale się cieszę.A z domu Zośka cieszę się najmocniej jak umiem:-) I trzymam kciuki, żeby wszystko było OK.

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Nie lut 17, 2013 18:07 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

potwierdzam, super dzień, fajnie wszystko wyszło :1luvu: :1luvu:
ja jestem zadowolona i muszę przyznać, że coraz chyba lepiej nam idzie cała organizacja i ''podział ról'' mimo, że jest nas garstka co widać przy większej ilości ludzi :wink:
a ludzi nawet sporo i rodziny i domki, które kiedyś u nas adoptowały psa czy kota zobaczyć jak sie miewamy, pochwalić swoimi pociechami :kotek:
Wyżerka świetna i prawie nic nie zostało z tego co przygotowaliśmy :mrgreen:
Dziewczyny za obsługę gości i wszystkich przy ''barku'' - :ok: :ok:
Świetny pomysł z klaunami :mrgreen: :mrgreen:
Śniegu nie było ale zimno niestety dało po uszach przy dłuższym staniu

Z psów z tego co wiem poszedł jeden
czy jeszcze jakieś znalazły dom? Zapomniałam się dopytać :oops:
kciuki za nowe kocie i psie domki :ok: :ok:

radio, kamera, telewizja, paparazzi - to wszystko lubimy i czekamy na jakiekolwiek wieści, relacje w tym kierunku :P
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Nie lut 17, 2013 19:01 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

A tu mośna sobie pooglądać jak było :D

http://www.tvs.pl/43301,dzis_swiatowy_d ... _lapy.html
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie lut 17, 2013 19:07 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:A tu mośna sobie pooglądać jak było :D

http://www.tvs.pl/43301,dzis_swiatowy_d ... _lapy.html
:mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Nie lut 17, 2013 19:12 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Phi, ja chcem zdjęcia
08.06.2012 Kasia [*] żyła 13lat...niby dużo ale i tak za krótko

PaniDemon

Od: Czw wrz 13, 2012 17:04

Post » Nie lut 17, 2013 19:13 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

baaardzo śmieszne :P
swoją drogą skąd mi ta pipetka przyszła na myśl to pojęcia nie mam :roll:

Tania, Korciaczki- dawajcie foty
choc grupówki :wink:

Mała1

Post » Nie lut 17, 2013 19:14 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

I tu:
http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/ ... ,id,t.html

Szkoda,ze mnie znowu choróbsko dopadło...
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie lut 17, 2013 19:15 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

panowie kamerzyści mieli duże szczęście, ze udało im się upolować jakiegoś kota na kociarni :lol:

Kropka ładnie zaprezentowała jak potrafi pacać łapą :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie lut 17, 2013 19:17 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Allle jestem padnięta :) I najedzona :)
Ale super było!
Dawać foty :-)
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Nie lut 17, 2013 19:21 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ja jestem ciut rozczarowana, ze nasz ulubiony pan sie do TV nie załapał :lol:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie lut 17, 2013 19:39 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

a ja tą ,,pipetką,, zrobiłam tło do dłuuugiego apelu o to,żeby ludzie nie rozmnażali kotów
ech, szkoda ,ze to wycięli

a wiadomy pan , cóż, był gwiazdą :mrgreen:
ale on mnie zmęczył chyba najbardziej dziś

Mała1

[poprzednia][następna]