zwróćcie proszę uwagę, jaką masakrycznie wielką dziurę ma Nocuś - w sensie wymiaru paszczy ;> normalnie można mu pięty policzyć zaś Polinda ziewa wyjątkowo estetycznie i elegancko ;>
Wydrukuję sobie, Kotko, te foty i powieszę w gabinecie logopedycznym, celem "rozziewania" dzieci przed ćwiczeniami (to bardzo korzystne jest). Będziecie mieli wkład w terapię i edukację najmłodszych.
....było też u nas halloween'owo, a jakże :> w towarzystwie Kotów wycinałam pracowicie i długo, aż do uzyskania takiego efektu - przyznaję, że zainspirowana dziełami niektórych miauowiczek ;>
ale swoją szosą, żeby upolować moment idealnego rozwarcia owej paszczy i pokaz kiełków, to trzeba mieć cierpliwość szachisty, a refleks karmiciela krokodyli
Nie mam ani jednego,ani drugiego- nigdy nie udalo mi sie zlapac
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Myff jest jak z bajki Ja tam Polindę rozumiem, że odkrywa Siwuchę każdego dnia od nowa... I tak 8 razy ) Ja niestety mam cierpliwość łowcy krokodyli i refleks szachisty- ziewów kocich brak... Chyba się muszę zacząć czaić bo piękne te podniebienia w ekspozycji szerokokątnej
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Dzieńdoberek czy można prosić o jeszcze jakiś komentarz koci? foteczkę, relację jak u Was? czytam, chichram się i parskam, kunszt literacki i koci urok podziwiam, aż moja Królewna przychodzi i mówi '' mru mru, no o co tak czytasz i czytasz, lepiej mnie pomiziaj, pióra daj , mru mru"