Mielismy cięzka noc z Czarnuszkiem,pół nocy siedziałam,miał wysoka goraczkę i dopiero nad ranem flegma się ruszyła i się "odetkał".Nosek teraz juz wygląda lepiej...zeszlo z niego bardzo dużo kataru...
Staram sie na bierzaco planowac swój budzet,ale "jak zwykle"cos wypada.Jak wychodze na prosta to albo kot,albo coś...Maluch dalej jest u mnie i suka na tymczasie(w tym miesiącu muszę ja zaszczepić od wscieklizny).Wygasaja kolejny raz wykupione ogłoszenia-zero zapytania o nia jest...
Jako,ze dług za karmę stary ze stycznia/pocz lutego wynosi 731zł muszę go spłacić jak najszybciej.koty maja jeszcze jedzenie z tego 'zakupu",bo tez worek puriny moim wiejskim kupiłam.
Prosiłabym o o bazarkowe wsparcie,lub jedzenie i pomoc z leczeniu maluszka,bo chciałabym jak najszybciej oddać go do adopcji,a chorego kota przeciez nie oddam

Maluszek musi jak najszybciej znaleźć dobry kochający dom.Po niedzieli mamy wizyte u weta,mały musi byc odrobaczony i miec zrobione badania podstawowe...
Rudy kotek spod szkoły chyba nie żyje,musze jeszcze sprawdzić tę informację,dostałam ją rano na spacerze ze Strzałką.
Trace nadzieję juz,że ludzie przestana traktować zwierzaki jak rzeczy...zaczynam się bac gdzies wychodzic poza podwórko,bo niby mam słaby wzrok,a widze "co nie trzeba"