****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Wszystkim kotom życzę: żeby zawsze miały pełne brzuszki żeby mogły przytulać się do poduszki żeby nie musiały na dworze moknąć żeby tylko dobry człowiek mógł je dotknąć żeby nigdy nie czuły rozpaczy i tęsknoty żeby mogły godnie żyć - tak jak przystało na koty
Ponieważ dzisiaj nauka mi kompletnie nie idzie (czytam, czytam i nie wiem co czytam ), postanowiłam spełnić prośbe Petki poświęcając się przy tym nieziemsko, bo Nataniel swoim zwyczajem gubi futro jak opętany. Tak więc dorwałam się go ze szczotką i plując jego futrem, klnąc na czym świat stoi przeczesałam go
Po 22 wstawię pewną fotkę W sumie dwie, bo jedną jeszcze na prośbe Asi
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...
Dziękuję. Jak ja go uwielbiam. Jest taki słodziutki.