Broszka pisze:...U nas też wyszedł zupełnie inny kolor niż na próbce: miał być piaskowy a wyszedł żółty... trudno, już się przyzwyczaiłam
Pokażesz foty?
No właśnie pamiętam, jak skarżyłaś się na kolor farby, chciałam Cię pocieszyć, że mi też kolor nie wyszedł - "w kupie" łatwiej przełknąć niepowodzenie.
Foty pokażę, jak dojdę, co zrobiłam ze swoim kontem na imageshacku. Nie mogę się zalogować, nie mam pojęcia, czemu. Ale z tym muszę poczekać na przyjazd córki, może ona to rozgryzie.
Broszka pisze: My za miesiąc ruszamy z dalszym remontem
Wchodzimy z kapitalką do pomieszczeń które pamiętają jeszcze przedwojennego gospodarza-niemca

Powojenni mieszkańcy nigdy nie korzystali z tych pokoi, może dlatego że przylegają do zawalonej części domu... Nie ma tam w ogóle doprowadzonego prądu, farba na ścianach przedwojenna i deski na podłodze tak spróchniałe że nie daje się chodzić bo zapadają się pod ciężarem człowieka. Niestety przez atak zimy nie dojechał w środę rzeczoznawca ocenić bezpieczeństwo zawalonej części domu, ale i tak w weekend zaczynamy sprzątać tą stuletnią graciarnio-rupieciarnię

To niezła jazda Wam się szykuje
Broszka pisze:Doczytałam że admin wybrał większą grupę nowych modów i może robią jakieś porządki i to spowalnia forum? Podobno mają podzielić podforum "koty" na kilka mniejszych.
Forum wolno chodzi, bo ma bardzo dużą ilość wejść, zwłaszcza "koty" i dlatego chcą je podzielić. Jeszcze nie robią porządków, zastanawiają się, jak dzielić, żeby nikt nie poczuł się urażony. A nowych modów admin wybrał, bo ostatnio aktywnych było tylko dwóch, przy tej wielkości forum to porażka.
Nabór zresztą był jawny, wisiał temat w ogłoszeniach globalnych, każdy mógł się zgłosić

.
Broszka pisze:Pewnie admin zna bo większość z nich bywa na podforum hodowców
No właśnie nie, hodowcą jest tylko Witek Nowak, NITKĘ/KARINKĘ znają głosujący w krakvecie (zresztą moim zdaniem doskonały wybór) a reszta - chyba udzielająca się w niewielkiej ilości wątków, ale to może i lepiej, bo jednym z zarzutów stawianym tej kontrowersyjnej moderatorce jest ten, że jest aktywnym wolontariuszem fundacji.