Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:A w tytule watku bym dodala,ze szydelkowe barany,jaja itd. bo ludzie przegapiaja
anulka111 pisze:Powinnyscie hutrownie zalozyc- Wasze ozdoby sa pieknedalej jestme w szoku jak pieknie wygladaly sopelki i reszta szydelkowych ozdob-wszystkim znajomym sie podobala moja choinka
anibo pisze:czy dwa białe baranki mogłabym poprosic?:) I czy duzym kłopotem byłoby gdyby nie miały zadnych oczek ani nosków naszywanych kolorowych/:)
czarno-czarni pisze:zamówiłam ale nie mam żadnych danych do płacenia....
Thorkatt pisze:anibo pisze:czy dwa białe baranki mogłabym poprosic?:) I czy duzym kłopotem byłoby gdyby nie miały zadnych oczek ani nosków naszywanych kolorowych/:)
![]()
wedle zyczenia
anibo pisze:Thorkatt pisze:anibo pisze:czy dwa białe baranki mogłabym poprosic?:) I czy duzym kłopotem byłoby gdyby nie miały zadnych oczek ani nosków naszywanych kolorowych/:)
![]()
wedle zyczenia
bardzo dziekuje!:) I jeszcze jedno małe pytanie - czy baranki sa tylko białe czy mozna by poprosic w kolorze ecru (jak na pierwszym zdjęciu na stole)?.. Bo te ecru jakoś bardziej mi sie podobają:D.. Za to domówiłabym jeszcze jednego białego/ ecru i jednego czarnego...
Czyli 3 jasne i jeden czarny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości