Kiedy rano spytałam Młodą "wiesz, że ten koci bandyta spał z tobą całą noc?", odpowiedziała logicznie "tak, bo ja mam lepsze łóżko". Szczerze mówiąc z tą argumentacją czuję się znacznie lepiej. Skoro chodzi wyłącznie o łóżko.....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Niemożliwi jesteście, cała Wasza trójca. A imię Lana jest bardzo ładne. Nawet nie wiedziałam, że takie imię jest. Pierwszy raz słyszę
alab108 pisze:Dzisiaj widziałam wątek kotów, których Pani zmarła i koty za 5 dni mają trafić do schronu. Dwa z nich są bardzo podobne do Mokate. Podobna szata. Piękne i takie biedne. Wstawię link do wątku u Ciebie, nie gniewaj się, im więcej osób zobaczy viewtopic.php?f=1&t=150677
dana2509 pisze:Lana! Cudne i oryginalne imię!![]()
Mokate- zdrajcaChyba naprawdę ta nierozłączna para zmusi Cię do dokocenia
EVA2406 pisze:dana2509 pisze:Lana! Cudne i oryginalne imię!![]()
Mokate- zdrajcaChyba naprawdę ta nierozłączna para zmusi Cię do dokocenia
Zdradzę Wam tylko, że magdar też ma niespotykane imię
EVA2406 pisze:Też mi się podoba
Skojarzyło mi się z takim słodkim napojem, który starsze forumowiczki pewnie pamiętają.....nazywał się Mirinda
Miranda znaczy " godna podziwu"
Miranda to kobieta delikatna, wrażliwa oraz romantyczna. Marzy o wielkim uczuciu i stałym związku. Jest kobietą ładną i miłą, a mimo to wciąż nie może znaleźć mężczyzny dla siebie. Lubi spokój i ciszę. Nie przepada za wielkimi przyjęciami, woli przebywać w niewielkim gronie znajomych, gdzie czuje się pewnie. Jest dobrą, troskliwą matką oraz wierną żona. [...]
Mówiłam, że Mokate będzie miał dobrą mamusię
magdar77 pisze:Skojarzyło mi się z takim słodkim napojem, który starsze forumowiczki pewnie pamiętają.....nazywał się Mirinda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości