bozena640 pisze:Widzę że Kubuś jak Siśko oczytany![]()
Siśko kocha spać na słowniku
Witamy się
Witam
Kubuś bardzo oczytany

Pupką może czytać, gorzej jak pazury idą w ruch

Takowego studiowania lektury duża nie toleruje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Widzę że Kubuś jak Siśko oczytany![]()
Siśko kocha spać na słowniku
Witamy się
MonikaMroz pisze:Dobry dzień
Nasze koty daja nam dużo miłości
MonikaMroz pisze:Cioteczka wita Kochane Koteczki i Duża
Co tam porabiacie chłopaki ???
Bo dziewczyny śpią na drapaku (chyba). Ale one już od 6 rano wariowały, latały po mnie, goniły się, bawiły słomką i papierkami. Więc śpią bo zmęczoneA ja mam nareszcie spokój
AnnAArczyK pisze:A u nas było dzisiaj obcinanie pazurków, ja uciekłam, Duża za mną latała w piżamie po całej chałupce, aż sobie przypomniała, że jest chora i musi leżeć![]()
Duży dokończył moje pedicure![]()
![]()
Kropcia.
MonikaMroz pisze:Ja też nie lubię jak mi obcinają pazurki. Mama Dużej mnie bierze trzyma bezczelnie a Duża mi pazury obcina. A ja się wiję, miotam, krzyczę żeby mnie puściły. Ale one we dwie silniejsze som. Kto to słyszał żeby były dwie na jedną c'nie![]()
Zbulwersowana Amy
MonikaMroz pisze:Ja też nie lubię jak mi obcinają pazurki. Mama Dużej mnie bierze trzyma bezczelnie a Duża mi pazury obcina. A ja się wiję, miotam, krzyczę żeby mnie puściły. Ale one we dwie silniejsze som. Kto to słyszał żeby były dwie na jedną c'nie![]()
Zbulwersowana Amy
bozena640 pisze:Właśnie doczytujemy jak można unikać obcinania pazurkówNasza Duża nas łapie, przewraca na plecki, obcina pazurki i na koniec daje buzi w nosek i jest fajnie
![]()
Witamy sobotnio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan i 37 gości