Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 14, 2013 12:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

bozena640 pisze:Dzień doberek :)

Kacperek :1luvu: :1luvu: :1luvu: ideał :ok:

Witaj Bożenko :1luvu:
jasia0245 pisze:Zdjęcia bardzo ładne, super wspomnienia jak było zielono i ciepło. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Byłam w domku do góry nogami. Wspaniała jazda, kręci się dobrze w głowie. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Też miło wspominam i lato i wycieczkę do Szymbarku:)

ruda32 pisze:dzisiaj już jest cieplej , więc może tak codziennie jakieś zdjęcia a do niedzieli nadejdzie wiosna w takim tempie :)

No to jeszcze letnie fotki, by przywołać wiosnę tej zimy...
Obrazek
słodkie lenistwo:)
Obrazek
zamyślenie:)
Obrazek
radosne podskoki:)
Obrazek

Gdzie to słoneczko, no gdzie :crying:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw lut 14, 2013 12:49 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Cudne widoki :1luvu: :1luvu:
Tyle zieloności, a koteczki .... cud, miód, malina :wink:
ale ja zazdroszcze Ci tego ogródka :oops: :oops:

Walentynkowe całuski i mizianki dla zwierzorków

Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw lut 14, 2013 12:49 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw lut 14, 2013 12:54 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

............................................... Wszystkim Naszym Miłym Gościom z okazji Walentynek!!!!!

................................................................. Obrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw lut 14, 2013 13:07 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Dla kochanych futerek i ich pani :) od Rysia i nie tylko

Obrazek
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw lut 14, 2013 13:19 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

i ja z moją trzodą :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 14, 2013 13:20 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

ruda32 pisze:Dla kochanych futerek i ich pani :) od Rysia i nie tylko

Obrazek

Rysiu, jesteś WYJĄTKOWY :1luvu: :1luvu: :1luvu: Już Cię kochamy!!! I nie tylko Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw lut 14, 2013 13:21 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

dorcia44 pisze:i ja z moją trzodą :1luvu:

Dorciu, Twoja "Trzoda" jest najpiękniejsza na świecie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw lut 14, 2013 13:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Nie mogłam się zdecydować :ryk: To wklejam dwa obrazki :oops:
Miłosnych Walentynek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw lut 14, 2013 16:42 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Kotina pisze:Cudne widoki :1luvu: :1luvu:
Tyle zieloności, a koteczki .... cud, miód, malina :wink:
ale ja zazdroszcze Ci tego ogródka :oops: :oops:

Walentynkowe całuski i mizianki dla zwierzorków

Obrazek

Śliczne te Walentynkowe całuski :1luvu:
Ogródek fajna rzecz, w dodatku gdy ma się zwierzory...ale też jest i praca, a my ciągle ulepszamy...ulepszamy...i końca roboty ogrodowej nie widać... :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw lut 14, 2013 16:43 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Jaka Śliczna Kocia Walentynka :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw lut 14, 2013 16:47 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Miraclle pisze:Nie mogłam się zdecydować :ryk: To wklejam dwa obrazki :oops:
Miłosnych Walentynek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Oba obrazki są super :1luvu: i oba chwytają za serducho :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw lut 14, 2013 17:45 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Dzisiaj Pan Pers miał wolne od Pana weta...
I nawet kocio trochę odżyło...
Za to jutro kłucie i w poniedziałek...może się na poniedziałku skończy, zobaczymy...

Chorutki kotek..
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kropka i Lunka są bardzo zadowolone, że ja jeszcze leżę...one też się wylegują, ale dzisiaj nie poleżały za długo:)
Cudaczek, vel Misiu - tak zaczynamy na niego wołać (coraz bardziej przypomina niedżwiadka,
jest coraz tłuściejszy :mrgreen:
) też postanowił ze mną spędzić trochę czasu...
Wygonił Kropkę z okna i sam się ułożył, potem chciał się pobawić, ale dziewczyny zgodnie z tradycją zwiały z sypialni...
więc Misiu położył się i zasnął...

Kropeczka dzisiaj chętnie przesiadywała na okienku...
Obrazek
Póki nie zjawił się Misiu, i jej nie wygonił...
Obrazek
Obrazek
Przez chwilę podglądał sąsiadów...
Obrazek
A potem znudzony zasnął:)
Obrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pt lut 15, 2013 12:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

:love: :love:

cesc Kacperku, to ja Timorka pisze do ciebie, bo ciem rozumiem, ja dzisiaj tez bylam u tego niedobrego weta. zatkal mi wredzioch nosek bo za glosno mruczalam, a ja tak bardzo sie balam. Potem zwiazali mi lapki, ale siem wtedy nadzieralam jak stare majtki na plocie - niech wszyscy uslysza ze meczom kotecka. Na koniec mi dali zastrzyk, ale na szczescie nie bolalo, bo już się szykowałam aby weta pogryźć.Teraz odsypiam ten stres.
Tobie Kacperku zycze aby wizyta u weta byla szybka i mila, abys wyzdrowial, bo wtedy nie bedziesz musial odwiedzac tego wstretnego doktora. Wspolczujaca ci bardzo Timorka trzymam :ok: :ok: :ok: za ciebie

Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt lut 15, 2013 13:56 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Cześć Timorka, dziękuję za kciukasy :1luvu:
Dzisiaj też idę na wizytę do pana doktorka, znowu będzie mnie torturował...zawsze tak robi...chociaż Duży z Dużą mówią, że to jest najlepszy wet pod słońcem i się przyjażnią, to ja, ani moja kocio-psiowa rodzinka, nie mamy z tego tytułu żadnej taryfy ulgowej...kłuje nas , zagląda nam w uszy, zagląda w nasze gardziołka, smaruje maścią, mierzy temperaturę, i wcale nas nie pyta o zgodę na te tortury...dzisiaj też tak będzie... ale zanim dostanę zastrzyk, to mi pryska zadek i wtedy nie zdąży mnie zaboleć...no może sobie jęknę tak dla przyzwoitości, ale żeby Duzi nie myśleli, że mogą sobie mną pomiatać...o nie...po każdej wizycie siem OBRAŻAM... zawsze... i na długo...aż mi dadzą dobre żarełko...wtedy łaskawie się ODOBRAŻAM i idę uciąć drzemkę...dzisiaj też tak zrobię...niech nie myślą, że jak jestem mniejszy od nich, to mogą sobie robić co chcą...o to, to nie...swój honor mam...
Kacperek

P.s.
I jeszcze muszę naskarżyć na Dużą...
Pozwoliła nam wszystkim leżeć z nią w jej łóżku, a jak się pospaliśmy, to cichcem zabrała się za obcinanie nam...pazurków :strach:
Kropka w połowie obcinania uciekła, ale Duża wyleciała za nią w piżamie i tak się ganiały, aż Duża przypomniała sobie, że jest chora i musi leżeć :ryk:
Pazurki u Kropki dokończył Duży...
Kacperek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]