Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
rafalrojek pisze:
I nie musisz wiedzieć, komu oddałem tamte stworki (nota bene nie w typie, tylko rasowe). Ważne, że ja wiem, do kogo trafiły. I nie mnie zapłacono, tylko ja płaciłem, żeby ktoś w ogóle chciał je wziąć.
rosemary123 pisze:maneki pisze:Przerażające jest to wszystko. To, że autorka wątku nie wysterylizuje, bo kot może być "wredny". Wredni to są tylko ludzie, nie uczłowieczaj kota na boga!
Sami pomyślcie. Kto chce mieć kota który będzie drapał wszystko i wszystkich i strasznie rozrabiał? To właśnie rozumiem poprzez "wredność" kota. Kot mojej znajomej właśnie to robi. Robi to także drugi i trzeci! Dlatego też śmiem twierdzić, że tak właśnie jest.
strix pisze:rafalrojek pisze:
I nie musisz wiedzieć, komu oddałem tamte stworki (nota bene nie w typie, tylko rasowe). Ważne, że ja wiem, do kogo trafiły. I nie mnie zapłacono, tylko ja płaciłem, żeby ktoś w ogóle chciał je wziąć.
A nie, to pięknie. Świetna motywacja dla przyszego właściciela, żeby dbać o takiego kota, nie ma co. Może podpisz umowe z lokalnym schroniskiem, okoliczni pijaczkowie na pewno adoptują od Ciebie koty w każdej ilości w zamian za zasilenie ich budżetu....
rosemary123 pisze:Sami pomyślcie. Kto chce mieć kota który będzie drapał wszystko i wszystkich i strasznie rozrabiał? To właśnie rozumiem poprzez "wredność" kota. Kot mojej znajomej właśnie to robi. Robi to także drugi i trzeci! Dlatego też śmiem twierdzić, że tak właśnie jest.
rosemary123 pisze:Hm, powiedzmy, że nie mam zamiaru się państwu tłumaczyć. Bardzo dziękuję za pomoc i troskę. Ktoś z was napisał, że jestem przeciwko setką użytkowników za sterylką. Tłumaczę, nie, nie jestem. Mam swoje zdanie, trzymam się go. Jeśli ktoś uświadomi mnie jak wstawić zdjęcia kota to zrobię to z ogromną przyjemnością. Jest naprawdę słodki. Śpi mi na kolanach i mruczy.
rosemary123 pisze:Hm, powiedzmy, że nie mam zamiaru się państwu tłumaczyć. Bardzo dziękuję za pomoc i troskę. Ktoś z was napisał, że jestem przeciwko setką użytkowników za sterylką. Tłumaczę, nie, nie jestem. Mam swoje zdanie, trzymam się go. Jeśli ktoś uświadomi mnie jak wstawić zdjęcia kota to zrobię to z ogromną przyjemnością. Jest naprawdę słodki. Śpi mi na kolanach i mruczy.
mone4ka pisze:A opowiesz nam troszku o swoim kociaczkujak do ciebie trafil,jaki ma chrakter co to za mieszanka
duzo osob tu na forum opowiada historie,wkleja zdjecia i cieszy sie z nami swoim lokatorem.Kitkus sliczny
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 9 gości