Moderator: Moderatorzy
Cammi pisze:wszystkie winyle poproszę
mogę za KT?
queen_ink pisze:3 dekupażowe pudełka i magnes (nr 17).
A do torby na aparat co wejdzie?
lutra pisze:do torby na aparat zmieści się słoń i bĄbĄnierka - poproszę B. za 20, a słonia także.
podobno codziennie ginie 100 słoni.
ten nie zginie.
RatMaga pisze:Zastanawiam się nad płytami - ile mogłaby kosztować wysyłka wszystkich?
edit_f pisze:RatMaga pisze:Zastanawiam się nad płytami - ile mogłaby kosztować wysyłka wszystkich?
Cammi też jest zaintersowana zakupem całości.. poproszę na pw wasze propozycje ceny Kup Teraz.. wybierzemy najlepszą ofertę
Cammi pisze:edit_f pisze:RatMaga pisze:Zastanawiam się nad płytami - ile mogłaby kosztować wysyłka wszystkich?
Cammi też jest zaintersowana zakupem całości.. poproszę na pw wasze propozycje ceny Kup Teraz.. wybierzemy najlepszą ofertę
jak to na PW - jakieś tajne to to![]()
to ja proponuję po 6zł za sztukę w opcji kupię wszystkie
edit_f pisze:Cammi pisze:edit_f pisze:RatMaga pisze:Zastanawiam się nad płytami - ile mogłaby kosztować wysyłka wszystkich?
poczekamy zatem na decyzję RatMaga
Cammi pisze:edit_f pisze:Cammi pisze:edit_f pisze:RatMaga pisze:Zastanawiam się nad płytami - ile mogłaby kosztować wysyłka wszystkich?
poczekamy zatem na decyzję RatMaga
a piersi to co?![]()
Przerób to proszę na licytacjębędziem się bić
_namida_ pisze:Hmm, a czy Cammi zgodziłaby się odstąpić Deep Purple, Joy Division i Pink Floyd za powiedzmy 35 zł?
Albo chociaż którąś z tych płyt?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości