Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::roll: Potrzebuja,ale tu na forum przeszkadzaja-tak to jest ,sa niepoprawne politycznie
anulka111 pisze:Bo oczy wyszly jakies mniejszemnie sie podobalo ,jak zrobil zyrafe i wasiska pokazal
mar9 pisze:anulka111 pisze::roll: Potrzebuja,ale tu na forum przeszkadzaja-tak to jest ,sa niepoprawne politycznie
no nie mów, że się tym przejmujesz? nie warto, nigdy wszystkim nie dogodzisz![]()
a koty piękne, rude maleństwo niezmiennie mnie zachwyca, ciumknij go i ode mnie![]()
ps. pozostałe zresztą też
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze::roll: Potrzebuja,ale tu na forum przeszkadzaja-tak to jest ,sa niepoprawne politycznie
no nie mów, że się tym przejmujesz? nie warto, nigdy wszystkim nie dogodzisz![]()
a koty piękne, rude maleństwo niezmiennie mnie zachwyca, ciumknij go i ode mnie![]()
To nie kwestia przejmowania,to raczej przerażenie,ze ktoś może uważać się za miłośnika kotów nie znosząc jednocześnie rasowych![]()
Ale z ograniczeniami się nie dyskutuje,jest jak jest
kalair pisze:anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze::roll: Potrzebuja,ale tu na forum przeszkadzaja-tak to jest ,sa niepoprawne politycznie
To nie kwestia przejmowania,to raczej przerażenie,ze ktoś może uważać się za miłośnika kotów nie znosząc jednocześnie rasowych![]()
Ale z ograniczeniami się nie dyskutuje,jest jak jest
Nosz qrka..
halbina pisze:W sumie to nie wiem, o co chodzi... i chyba nie chcę wiedzieć...
Thorkatt pisze:halbina pisze:W sumie to nie wiem, o co chodzi... i chyba nie chcę wiedzieć...
u mnie jak wrony krążą, to ..zamykam okno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości