A zapraszam!!!!-sama zapakuję -on do adopcji będzie po zabiegu przecież!
bulba pisze:Przesłodki jest A Pola jaka śliczna panienka
Oboje sa kochani!-u mnie tylko Adelka nie jest pieszczochem, a poza tym to słodziaki okrutne! Idę spać kochane, oczy mnie bolą bardzo, chyba okulista się kłania A na razie świetlik i sztuczne łzy......
Dobranoc
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kocurzyca, albo bulba-Renia, lub Kasia, albo obie razem pójdą po umówieniu się na wiz p/a, a wtedy będziemy dogrywać szczegóły-Danusiu-wiem,że będę za Timusiem tęsknić, wiem,że będzie mi go brakowalo, ale taki już los DT, wieczne rozterki tęsknota, niepokój i zal....
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasiu, domyślam się jakie to trudne ! Nigdy przez to nie przechodziłam, ale mam koty i próbuję sobie to wyobrazić i sama myśl o takiej sytuacji mnie przeraża, bo ja to taki cienki Bolek jestem Trzymam mocno za kociaste i ogromne za Ciebie
Kasieńko, ja, tak jak pisałam, jutro raniutko wyjeżdżam, ale wracam za tydzień. Od 19-go lutego jestem do dyspozycji. Będę dzwonić do pani w sprawie wizyty pa. A może uda nam się jakoś wspólnie z Renią wybrać Byłoby fajnie Buziaki Kochana i miłego, spokojnego tygodnia
Kasiu a jest jakiś przybliżony termin przeprowadzki Timurka. Wizyta PA chyba nie jest jeszcze ustalona, prawda?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier