Meg, nie wiem jak to zrobiłaś, ale przesyłka od Ciebie dzisiaj już doszła Chyba masz jakieś znajomości na PP Śliczny komplecik już mam na sobie, bo zaraz ma przyjść ksiądz po kolędzie. Nawet zmieniłam ciuchy, które sobie wcześniej wybrałam, żeby komplecik pasował
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r.Kacperek [*] 02.12.2016 r. Filemonek [*] 31.03.2017 r.
to bardzo się cieszę , czyli poczta czasem sprawnie działa no i że Ci się podobają. z tymi kamieniami zielono-czerwonymi troche pokombinowałam ale mam nadzieję, że przypadną Ci do gustu ja też dziś dostała kalendarze od Ciebie , są śliczne
Bardzo fajnie pokombinowałaś, bo się skróciły, a poza tym super pasują do zawieszki, którą sobie kupiłam. Cieszę się, że kalendarze dotarły i się podobają. Rzeczywiście są wydane ładnie
I jeszcze zapomniałam podziękować za gratisy
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r.Kacperek [*] 02.12.2016 r. Filemonek [*] 31.03.2017 r.
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152