PANI UMARŁA,Dramat MAMY DT w Wa-wie u Hani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 11, 2013 21:32 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

CatAngel pisze:a kontakt do ogł gdzie macie? I na kogo słać linki do aktywacji?

Cat, Kochana, a Ty też robisz ogłoszenia tej trójce?
Bo Dana też będzie robić :ok:

Kontakt do Justy: justazwierzaki@o2.pl, tel.507 300 768
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon lut 11, 2013 21:33 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Piękne ogłoszenia :ok:

Justa, może by w pierwszym poście napisać obok zdjęć chociaż imiona kotów?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 11, 2013 21:40 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Obrazek

Gucio - drugi po Kubie naczelny koci ornitolog, który musi opuścić swoje gniazdo.
Gniazdo opustoszało pani umarła. Ot życie, tylko kot zostaje sam wśród tego życia.

Gucio kot w kolorze mokki i posiadający znak motyla na nosie doskonale komponuje się z swoim bratem Kubą.
Są identyczni a wiele osób zaczyna myśleć o deja'vu patrząc na te koty.

Gucio sam jeden też da radę udźwignąć rolę gwiazdy.
Sam jeden jako kot, bo gdy nie znajdzie szybko swego człowieka ...
Wyrok po śmierci Pani : schronisko, zimno, lęk.

Może zakochasz się w Guciu ? Przygarniesz dasz mu się poczuć bezpiecznie ?
To pierwszy krok i możesz na nim pozostać.
Możesz też zrobić drugi i wziąć oba idealnie dobrane przez naturę koty razem.

Wtedy staniesz się ich domem, ciepłem, miłością , człowiekiem i całym światem.
Ostatnio edytowano Pon lut 11, 2013 21:43 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon lut 11, 2013 21:43 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Nowa_Sztno pisze:
CatAngel pisze:a kontakt do ogł gdzie macie? I na kogo słać linki do aktywacji?

Cat, Kochana, a Ty też robisz ogłoszenia tej trójce?
Bo Dana też będzie robić :ok:

Kontakt do Justy: justazwierzaki@o2.pl, tel.507 300 768

Też :) to dajcie może tutaj dwa tytuły ja dam z innym żeby niedublować.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lut 11, 2013 21:47 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Dziewczyny kochane dodawajcie , modyfikujcie , robcie tak aby było dobrze.
"Wespół w zespól" :dance: :dance:

Idę paczać na Emilka , bo wena mię się pojawia i znika bez ostrzeżenia a to kapryśna babeczka jest :mrgreen:
Ile się trzeba naprosić , jedne koty idą gładko, inne... pół ołówka zgryziesz i nic :wink:
No idę tylko niech ktoś litościwy podrzuci mi tu link do Emilka (taki słodki burunio z smutna twarzą ) bo na poczcie mi się nie otwiera :oops:

:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pon lut 11, 2013 21:56 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Monia, ale Emil chyba nie ma swojego wątku (czy ja coś przeoczyłam?).
Tutaj 2 słowa o Emilu są: http://justaizwierzaki.blogspot.com/p/szukaja-domu.html, a resztę pewnie Justa opisze (charakter, stan zdrowia itp).
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pon lut 11, 2013 22:04 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Ale tu się dzieje!!! :P
Już poprosiłam Justę o opis Emila.
Co do ogłoszeń, to Justa pisała, że ma sporo do ogłaszania, więc może ja zajmę się Emilem i kogo tam jeszcze Justa zechce, a CatAngel ta trójką?
Poza tym doczytałam, że nasza Mia też już szykuje się do ogłaszania :wink:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon lut 11, 2013 22:11 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

ObrazekObrazekObrazek

Przygotowuję się i ...

Dobra idę paczać na Emila.

Monika_Krk

Post » Pon lut 11, 2013 22:23 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Obrazek

Emil - siła spokoju i charakter Mistrza ZEN.
Emil jak każdy przyzwoity facet ubiera się klasycznie , nie dla niego ubiór w stylu ekstrawagancki fircyk w zalotach.

Emil - opoka i skała , można mu wypłakać się w futro a on się nie obrazi , że zburzyłaś mu
fryzurę.
Jeszcze przytuli i zamruczy kojącą serenadę. Bo on kocha się przytulać, za nic, dla samego przytulania.
Porzucona ?
Emil opowie Ci jak jego ludzka rodzina jednego dnia wykopała go na bruk w zimie.
Emil się znudził , po co mu było szukać nowego domu ? Emila łatwiej jak stary but, posłać kopem za drzwi... na mróz.
Tak "ludzie" załatwiają sprawy.
A Emil ?
Emil na szczęście nie jest człowiekiem i ma serce otwarte , nie ważne ile zarabiasz i jak chodzisz ubrana.
Emil pokocha Cie za bicie Twego serca , za odwdzięczenie czułości i pokaże Ci co to naprawdę znaczy przyjaźń.
Bez zbędnych słów. Jednak Emil pragnie być niepodzielnym królem w domu - to jedyna jego słabostka. Kocha bezwzględnie.

Masz dość fircyków, ciamajd,wazeliniarzy i nicponi ?
Lubisz klasycznych , przyjemnych, miłych facetów co to wiele już w życiu przeszli a nadal są ciepli i pewni siebie?
Emil czeka na Ciebie.
Ostatnio edytowano Pon lut 11, 2013 23:07 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz

Monika_Krk

Post » Pon lut 11, 2013 22:28 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Obrazek

Dziewczyny podajcie jeszcze proszę adres do wątku kotki MII - bo się rozkręciłam w pisaniu, a tu na wątku jest jakiś chochlik co mi wszystko chowa.
No chyba , że to Alzheimer :ryk:

Monika_Krk

Post » Pon lut 11, 2013 22:30 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Monika_Krk pisze:Dziewczyny podajcie jeszcze proszę adres do wątku kotki MII

Proszę bardzo: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=149856 , tak od 6 strony jest więcej informacji :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon lut 11, 2013 22:34 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Ale sie super dzieje :ok: , dziewczyny wielki szacun za wszystko , za przepiękne teksty , za ogłoszenia , za podbijanie , za wszystko , boże jak ja Wam dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: przywracacie mi wiare w ludzia :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 11, 2013 22:46 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Monika- ja za Tobą nie nadążam! Dopiero co paczała a już zrobiła opis i to jaki opis 8O :ok:
Superrr!!! :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon lut 11, 2013 23:14 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

Emil mnie kręci nie ukrywam :mrgreen:
Już poprawiłam mu opis - że ma byc jedynakiem. :ok:

Drugiem miejsce ma ten z motylem na nosie :mrgreen: też mnie zakręcił jeden i drugi.

Kotki cudne ale tu musiałabym być niesprawiedliwa i tendencyjna bo mam szylkretke w domu z dodatkiem tricolor :pig:
więc wiecie sami .
Teraz idę robić kotom szamańskie zabiegi ;

Gucio Kuba Hania = najlepiej w trój lub dwupaku , albo po prostu niech góra daje najlepsze domy .
To raz.
Emil - dom kochający a nawet uwielbiający i w ogóle ...
To dwa.
Mia - ósme cudo z buzią w serce dom na cito i to taki , że hoho.

Idę ObrazekObrazek

Idę. Takiego im narobię rabanu, że powiedzą doooobra, tylko się już zamknij :ok:

Obrazek Patataj, patataj...

Monika_Krk

Post » Wto lut 12, 2013 5:03 Re: PANI UMARŁA I WE WTOREK KOTY JADĄ DO SCHR w RUDZIE POM

to ja tych z motylami na nosie podrzucę z rana :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]