S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 11, 2013 7:39 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Moje drogie cioteczki - sie dorzucajcie do bazarku. Można porobic zdjęcia i wrzucac mi na pw - co by się juz działo :D . A w najbliższym terminie przynieście fanty do schronu.
Dzięki Agata raz jeszcze za zdjęcia :D tyle, że ja też bystra inaczej jestem. Zapomniałam pomierzyc drapaków i kocyków. Na razie nie mogę ich wystawic. Nadrobię w czwartek.

Płatności na bazarek będą na konto główne fundacji.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon lut 11, 2013 18:16 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo, poszło pw.
Co z Deisy?
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pon lut 11, 2013 18:23 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

no więc dziś do domku pojechała :mrgreen:
Deisy :kotek: i
Tammy :kotek:

trzymajcie kciuki, jutro będę dzwoniła do ludzi

i mam zgłoszenie, babka bardzo przerazona, szuka kicia wszędzie, ale im wiecej ludzi sie dowie tym większa szansa na odnalezienie
Tania daj na fb
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lut 11, 2013 18:27 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:no więc dziś do domku pojechała :mrgreen:
Deisy :kotek:

Nareszcie, nareszcie, NARESZCIE! :ok:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Pon lut 11, 2013 18:42 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Oby kicia się znalazła...

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Pon lut 11, 2013 19:46 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

aaa
i zapomniałam
do domu pojechała też ta smarkula czarna co przymarzała do betonu :wink:

Mała1

Post » Pon lut 11, 2013 19:51 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo, dzieci się ulitowały nade mną , zdjęcia się produkują, więc zaraz powinny do Ciebie trafić :D
Mam trochę wolnego, więc za Deisy i jej nowy domek będzie :piwa: za pozostałe kiciusie też, ale za nią największe :ok:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.

julita_a115

Post » Pon lut 11, 2013 20:00 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Cudownie,że Daisy pojechała do domku :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Pon lut 11, 2013 20:40 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

julita_a115 pisze:Kamakolo, dzieci się ulitowały nade mną , zdjęcia się produkują, więc zaraz powinny do Ciebie trafić :D

Doszło :D dzięki, ale to chyba jeszcze nie wszystko :D
(Nie ma butków, gangów olsena i książek).
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon lut 11, 2013 20:56 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:no więc dziś do domku pojechała :mrgreen:
Deisy :kotek: i
Tammy :kotek:

trzymajcie kciuki, jutro będę dzwoniła do ludzi

i mam zgłoszenie, babka bardzo przerazona, szuka kicia wszędzie, ale im wiecej ludzi sie dowie tym większa szansa na odnalezienie
Tania daj na fb
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
ok, kciuki za domki nowe :ok:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pon lut 11, 2013 21:27 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Tangerine - kupiłam 5 ping-pongów (ale fajnie się to pisze :mrgreen: ). Wystarczy?
Julita szaleje z fantami :kotek:
Widziałyście - nasza Arlekinka u Halbiny - pojawiła się szansa na domek :D

To był dobry dzień :ok:

Jeszcze jedno: czy mamy w którymś domu tymczasowym (Agatka sorki za Rico, ale nie może być czarny) - koteczka, takiego 6-11 miesiecy, towarzyskiego, kochającego ,koty i ludzi? Potrzebuję towarzysza dla mojego Michałka :D

No i ... podbijajcie nasz bazarek, a ja go będę sukcesywnie uzupełniać: viewtopic.php?f=20&t=150312

Edit: JUlita ile masz tych patelni dla kawalera? :ryk:
Obrazek

Kamakolo

Post » Pon lut 11, 2013 22:15 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Patelnie mam tylko 2 :D
Mówię ,że dla kawalera, to dla kawalera, ten rozmiar jest zdecydowanie za mały , gdybyś chciała żonatemu "wytłumaczyć" ręką uzbrojoną w takowy sprzęt, że racja jest zawsze po babskiej stronie :ryk:

julita_a115

Post » Pon lut 11, 2013 22:28 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ależ się cieszę z domu Daisy :D
trzymam kciuki, zeby ją pokochali :ok:

Kamakolo dzięki za ping-pongi :1luvu:
teraz musze sie udac do Biedronki i polować na pudełka po serkach :twisted:

zaintrygowała mnie patelnia dla kawalera, cóż to za cudo ? :lol:

i właśnie sobie uświadomiłam, ze muszę zmienić podpis, ale mi się już dzisiaj nie chce :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto lut 12, 2013 0:48 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

DAISY :piwa: :piwa: :piwa:
i za resztę domków :ok: :ok: :ok:
i za zagubionego kotka :ok: niestety to nie mój rejon :|

Duży Derwisza(obecnie Felka) dzwoni codziennie z relacją, jak to koto ładnie je, leży przed kominkiem i nawet dziś sam przyszedł się przytulić, załatwia się do kuwetki i ogólnie ładnie żyją
Duży daje mu czas, bo chłopak jak się okazało nieufny jest i troszkę po kątach się chowa
ale mam nadzieję że się dogadają :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Wto lut 12, 2013 14:34 Re: S.K.Niekochane XXI- Przystanek Schronisko- zapraszamy

puskas- to pilotuj juz Derwisza-oki?
on potrzebuje pewnie czasu

ja tez dzis obdzwoniłam z 10 domków :wink:

nie mam zapisanego numeru do Olgierda :roll: - jutro poszukam w umowach

U Deisy oki, tzn kuwetkuje, jest nakolankowa-tylko troche w.g domku za mało je

no i mam pilne zgłoszenie
Umarła pewna starsza pani, miała kota
U rodziny w domu wielki pies, kotojad :|

no i jest klops

kot 15 letni, prawie cały biały, tłuściutki kastrat, rozpieszczony, miły
z usuniętymi pazurami ( nie przez nich )
ma wyprawkę i w razie dania mu tymczasu wsparcie w postaci saszetek które jadł
Zdjęcia będę miec dopiero w czwartek
:( biedak, jak nic nie wymyslimy trafi doi schroniska

Mała1

[poprzednia][następna]