ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 11, 2013 17:43 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 7 D

zacznę od fotek kotków pozostałych na działkach...

dzis pojechałam z jedzonkiem ...no cóż...miski nadal zasypane sniegiem:(....Matka kotka rzuciła sie na jedzenie ze az sie trzęsła:(...musiała byc na prawde zdesperowana miałam ja w zasiegu swojej ręki :oops:

jeszcze jednego z rodzeństwa nie widze juz jakis czas :oops: nie jestem juz teraz pewna czy matka nie została sama ... :oops:

Obrazek,Obrazek,Obrazek

oczka nie ropieją, matka nie ma kataru, bardzo się trzęsła..ogólnie mam wrazenie jakby schudła od listopada ...
agula76

Post » Pon lut 11, 2013 17:53 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

byłam tez z jedzonkiem u naszej gwiazdy ZARY ...

Zawiozłam jej pyszności...suche, mokra animondkę...

Zara jest jeszcze bardzo słaba, jest tez bardzo przestraszona, ale jest rzeczywiscie o wiele lepiej niż było ...ma jeszcze katarek...mysle ze na dt dojdzie do siebie szybciutko...poki co musi byc jeszcze w szpitaliku - leczenie +brak dt ...Zara ma tam ma super warunki, duzo miłosci...zeby w kazdej lecznicy był taki szpitalik .... :ok:

Obrazek,Obrazek,Obrazek

BŁAGAM O DT DLA TEJ KOTEŃKI....
Ostatnio edytowano Pon lut 11, 2013 18:01 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Pon lut 11, 2013 17:57 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

bidula - do góry koteńko
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon lut 11, 2013 18:06 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

Niestety moja koleżanka kategorycznie odmówiła (mąż itp. :roll: ) :( Przypomniała mi się jeszcze druga - z pracy - ona powiedziała, że chętnie wpłaci jakąś kasę ale kolejnego kota nie chce brać :?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lut 11, 2013 18:11 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

załamka:(

czyli sa 3 koty białaczkowe ..lub dwa :cry: i ani jednego dt:(...poki nie bede pewna ze znajdzie sie dt nie złapę kolejnych kociaków...choc wiem ze kazdy dzień dla nich to ryzyko...matka w sumie powinna byc złapan do steryli bo moze urodzic kolejne...

ja sama głową muru nie przebije :cry:
agula76

Post » Pon lut 11, 2013 19:17 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

Matkę trzeba wysterylizować tak czy siak - nawet gdyby nie była białaczkowa...

Mara S

Post » Pon lut 11, 2013 19:48 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

Mara S pisze:Matkę trzeba wysterylizować tak czy siak - nawet gdyby nie była białaczkowa...

matka jest na bank białaczkowa...złape ...wysterylizuje ...ok...i wypuscic na działki białaczkowego kota :oops:które bedzi zarazał kolejne....

to jednak nie na moje emocje:(
agula76

Post » Pon lut 11, 2013 19:57 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

agula76 pisze:
Mara S pisze:Matkę trzeba wysterylizować tak czy siak - nawet gdyby nie była białaczkowa...

matka jest na bank białaczkowa...złape ...wysterylizuje ...ok...i wypuscic na działki białaczkowego kota :oops:które bedzi zarazał kolejne....

to jednak nie na moje emocje:(

wiem, rozumiem, ale.... lepsze to niż rozmnażający się białaczkowy kot... Wiem o co Ci chodzi, ale skąd wziąć domy dla tych kotów skoro nikt ich nie chce :cry: ? Szkoda, że nie ma hospicjum dla białaczkowców... no ale na to (prócz funduszy) trzebaby mieć też spory teren :?

Mara S

Post » Pon lut 11, 2013 21:07 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

Oby się znalazł DT i dla Zary ze szpitalika, i dla mamy, i dla brakującego kociaka :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 11, 2013 21:42 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

Aguś, a jaki jest koszt przebywania kotka w szpitaliku? Tydzień czy te 10 dni?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon lut 11, 2013 22:25 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

nie wiem dokładnie ale Pani Dr i tak nam liczy inaczej ...bo koszt szpitalika w innych lecznicach to okolo 50 żł doba plus leczenie:(

a tu przede wszytskim leczenie...testy ...leki...kroplówki+przebywanie w lecznicy ...powiem ze byłam tak nieprzygotowana jak zawiozłam Zare ze nawet o jedzonku dla niej zapomniałam..nie wierzyła w to ,ze tak na prawde ją złapę ...dzis dopiero jej zawiozłam ...Pani dr mnie uspokoiła zeby sie nic nie martwic ...Zarze nic nie brakowało...dzis podgryzała sobie wątróbeczkę:)

mysle ze w 400 zł sie zmiescimy

pozniej szpitalik i sterylka kotki+ewntualne leczenie..no i kolejne zrodzenstwa :(...którego od jakiegos czasu nie widze ..karmicielka twierdzi ze jest
agula76

Post » Wto lut 12, 2013 5:04 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 5 D

do góry po domek :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lut 12, 2013 12:08 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 4 D

:oops: :oops: :oops: zostały jeszce 4 dni...dt nie mamy...

przykre ...ale prawdziwe...Zara nie ma gdzie wrócic:(...matke wezme na sterylke...i wypuszcze spowrotem na dzialki...zima ,mrozy ,niedozywinie to dla białaczkowca zabójstwo...smierc kota chorego na biłaczke jest straszna ....w bólu i cierpieniu:(...

ciekawe co by sie stało jak bym zawozła kotke MATKĘ do schronu??? ...tam byłaby leczona???? czy od razu uspiona????
agula76

Post » Wto lut 12, 2013 12:48 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 4 D

agula76 pisze::oops: :oops: :oops: zostały jeszce 4 dni...dt nie mamy...

przykre ...ale prawdziwe...Zara nie ma gdzie wrócic:(...matke wezme na sterylke...i wypuszcze spowrotem na dzialki...zima ,mrozy ,niedozywinie to dla białaczkowca zabójstwo...smierc kota chorego na biłaczke jest straszna ....w bólu i cierpieniu:(...

ciekawe co by sie stało jak bym zawozła kotke MATKĘ do schronu??? ...tam byłaby leczona???? czy od razu uspiona????

No właśnie,może warto się zorientować, bo gdyby była leczona to może być jakieś wyjście.. :oops:
jeśli chodzi o Zarusię.. nie mam pomysłu :( może pani doktor przetrzymałaby ją jeszcze trochę na kreskę? Kasę zawsze jakoś udawało się zorganizować..
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto lut 12, 2013 12:49 Re: BŁAGAM O DT ŚLĄSK -KOTKA W SZPIATLIKU Z felv+JESZCZE 4 D

Raczej uśpiona :(

Mara S

[poprzednia][następna]