Wieczorem jest pręga wołowa. Jeszcze podjada chrupki - RC kitten Maine Coon.
Moderator: Estraven
negretka pisze:Ayumi rano dostaje puszkę - teraz Cosme z pakietu dla łasucha, Thrive, Applaws z kurczakiem. To zostało zaakceptowaneTestowaliśmy różne mokre - ZiwiPeak, Animonda nie podeszły- miały konsystencję mielonki a jej takie rzeczy nie pasują. Musi mieć coś na ząb, a nie musy czy pasztety.
Wieczorem jest pręga wołowa. Jeszcze podjada chrupki - RC kitten Maine Coon.
anulka111 pisze:Moje podobnie -nie znosza pasztetow i mielonek, ma byc kawal wola, kawal indyczego fileta a jak jakas puszka to z soisikiem lub galaretka-galaretki kochaja.
anulka111 pisze:Z mieskiem mam terroryzm-mielone jest fuj- ma byc krojone dla Smakusi drobno ponizej cm kostki, dla reszty cm- i tak moje koty maja zeby,ale sa wymagajace-wolowina mlaskaja tylko z jednego sklepu ,gdzie jest najswiezsza
Basia_Blue pisze: Ciocia Gosiak z ciocią Joasińską doradziły kupowac, galaretki a nie pasztety - widzę, że Wy się zgadzacieApplawsa tez mamy kilka saszetek do wypróbowania
a powiedz jak to Cosme jej pasuje i które smaki najbardziej? Właśnie oglądałam te pakiety testowe i rozważałam zamówienie na próbę,aczkolwiek zawartość mięsa mnie zastanawia: Applaws ma na poziomie ok 70-75%, Bozita ok 80%, a ta Cosma poniżej 50%
![]()
A ile tej pręgi dostaje i w jakiej formie (mielona, siekana, krojona?)
A co do porty to też widzę, że ta zawartość mięsa oscyluje dookoła 50% - czy to nie jest trochę za mało?
Basia_Blue pisze:Czy ktoś z Was wybiera się w niedzielę do Koluszek na pokaz kotów?
Gosiak104 pisze:Basia_Blue pisze:Czy ktoś z Was wybiera się w niedzielę do Koluszek na pokaz kotów?
Ja ciągle czekam na info, czy znajdzie się miejsce w aucie u znajomej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości