Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Maneki, zdolna z ciebie istota! Mnie kusi malowanie, pastelami konkretnie. Mam już pastele, w pracy w archiwum znalazłam jakiś prehistoryczny papier czerpany - powinien się nadać, spróbujemy jak mi pójdzie. Ale nie dzisiaj, dzisiaj jestem półżywa. Wczoraj koleżanka mnie wyciągnęła na dżamprezkę na zakończenie karnawału, wróciłam do domu ok. wpół do piątej (rano!) i cały czas próbuję się zreanimować. Koty nad ranem przywitały mnie żądaniem posprzątania kuwety, po czym zaczęły harce. Rano ganiały dalej, dostały śniadanko, a jakiś czas później obudził mnie dziwny dźwięk - Carmen zjadłą swoją porcję i uparcie próbowała zakopać miseczkę panelami(chyba z 5 minut to trwało, w końcu musiałam zwlec się z wyrka i ją pogonić).
nelka83 pisze:Eeee, ja to się do gier strategicznych nie nadaję, za nerwowa jestem![]()
Jak coś mi nie idzie to z chęcią otworzyłabym okno i wyrzuciła laptopa
MB&Ofelia pisze:Ogłoszę oficjalnie jak już rodzice pogodzą się z dokoceniemNa razie niech będzie nieoficjalnie. Tata ma być w Koszalinie bodajże w środę, pogadamy, zobaczymy.
Ale ogłoszeń Małej Czarnej nie robię. Powiesiłam tylko jedno, tuż po znalezieniu Carmen. A rodzicom mówię, że jest ciężko o domek, bo mamy w Koszalinie jeszcze kilka kotów na wydaniu i to bardziej potrzebujących niż Carmen
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 27 gości