Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 08, 2013 19:37 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jam z play. i powiem ze warto tez sprawdzic zasieg, ale daje rade :ok: w tej chwili w play tez zmienily sie abonamenty i warto sie rozejrzec. i oczywista ze biuro obslugi ma lepsze oferty- wszak musza czyms zachecac ludzi, musza pzrebic salon :wink:

Na co trzeba jedynie uwazac? tak jak wszedzie - ze ma to byc abonament na konkretny numer, nie na nowy :wink:

jasdorku- to chyba faktycznie najpierw kupie nozyczki do paznokci, a potem ewentualnie wyprobuje furminator :roll:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt lut 08, 2013 20:49 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

jesteśmy z Tż w orange od chyba 15 lat (na początku to była idea :P ) i jak tylko Tż skończy się abonament to przenosimy się do play ...
powód ???
właśnie w tym miesiącu przyszedł wyższy rachunek za rzekome 9 - ciokrotne korzystanie z netu 8O i tutaj Maupa ma rację telefon ściągał coś w tle bez wiedzy właściciela :evil:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt lut 08, 2013 22:51 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Dzyśka pisze:PRZEGŁOSOWANO, ŻE SUMA ZE STYCZNIOWYCH SKŁADEK PAKTU CZAROWNIC ZOSTANIE PRZEZNACZONA NA POMOC KOTOM ISSEY32. KLEP!!!

Czarowne Siostrzyczki, serdeczne dzięki za Waszą decyzję :1luvu:
Taka ilość kociastych spadła na nas nagle, więc każdy grosik się bardzo przyda :ok:
Kotuchy wymagają leczenia i odkarmienia, no i oczywiście szukamy im jak najlepszych domków.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję :1luvu:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Sob lut 09, 2013 10:55 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

kassja - to tylko mała kropelka, ale zawsze pomocna. Niech kotkom idzie na zdrowie :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lut 09, 2013 11:16 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Everybody!

Wraz z Grubaśnikiem (który w czasach kryzysu powinien sobie na chrupki zapracować) bierzemy udział w konkursie, o tu http://www.koty.pl/galerie-foto/cat-mad ... osci-.html :D
Co prawda ostateczną decyzję podejmuje żiri, ale poszczególnym zdjęciom można przyznawać gwiazdki i to ma byc też brane pod uwagę. A, jako, że wiadomo, iż jeśli sami sobie nie pomożemy to nikt nam nie pomoże....taaak, to jest obrzydliwa agitacja :mrgreen:
Więc ładnie Was prosimy o gwiazdki :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lut 09, 2013 11:41 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

A mogłabyś łopatologicznie napisać, gdzie klikać ( czy trzeba być zalogowanym? ), bo ja widzę zdjęcia z galerii " Manfred -z miłosci do publiczności", ale gwiazdek żadnych nie widzę.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob lut 09, 2013 11:51 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Mulesia pisze:A mogłabyś łopatologicznie napisać, gdzie klikać ( czy trzeba być zalogowanym? ), bo ja widzę zdjęcia z galerii " Manfred -z miłosci do publiczności", ale gwiazdek żadnych nie widzę.

Musisz kliknąć na miniaturkę zdjęcia; jak otworzy się w normalnym rozmiarze, to pod spodem masz gwiazdki i możesz ocenić na ile uważasz :) Nie trzeba się logować.
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Sob lut 09, 2013 12:46 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Ufff podstawowe badania Zulusa są ok...oprócz wysokiej glukozy ale zesłany to na karb stresu... :ok:

Kassja - cieszy nas ze mogłyśmy jakoś pomóc!Na zdrowie ogoniastym!

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie lut 10, 2013 18:12 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Ani - zagwiazdkowane :ok: :D

wczoraj byłam na imprezie "gangsta party" i nie mogę się oprzeć :oops:

Obrazek

Obrazek
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie lut 10, 2013 20:18 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Zagwiazdkowane.
Piękne kocisko :1luvu:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon lut 11, 2013 8:28 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Mulesia, isabell36 - dzięki :mrgreen:

A party niekiepskie musiało być, i tematyka na czasie (coś tam ostatnio zmontowali w Holyłód zdaje się w tych klimatach). Która to Ty? ;>
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Pon lut 11, 2013 10:07 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Jasiu wraca do domu z przedszkola cały podrapany na twarzy. Mama wystraszona się pyta:
- Jasiu! Co się stało?
- Dzisiaj było mało dzieci w przedszkolu.
- Dobrze, ale co to ma wspólnego z tym co ci się stało?
- Pani kazała nam ustawić się w kółko, złapać za rączki i tańczyć dookoła choinki
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon lut 11, 2013 10:26 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

Zdjecia super, impreza musiala byc wypasiona :)

Dolabra dowcip sprzedam kolezance przedszkolance... hy hy hy dobre :ok:

W kwestii przejscia do play ja odeszlam rok temu z orange. mialam na karte telefon i wydawalam multum kasy nie majac w zamian nic. I za dzwonienie/smsy i za internet w telefonie. Poniewaz jestem stalym klientem w Play (najpierw mialam mobilny internet potem przeszlam do nich na fona) mam specjalna znizke na abonament telefoniczny. I tak za abonament ktory normalnie placilabym 70 zl place 49zl. Mam w tym 10godzin do wygadania i wyesemesowania (nie idzie wykorzystac), mam darmowe do Play, i mam w fonie 1Gb. I jest ok.
Z mobilnego internetu w play jestem duzo bardziej zadowolona niz z orange i plusa. Zasieg jest rozny bo to mobilny jest internet ale z roku na rok jest coraz lepiej w tym zakresie wiec nie ma co narzekac. Najwazniejsze ze jest dostep do internetu.

Zastanawiam sie nad sztywnym laczem bo tam gdzie wynajmuje mieszkanie jest taka mozliwosc i to od kilku operatorow. Problem w tym ze na razie mieszkam tam na pewno do pazdziernika (no chyba ze cos sie zmieni i wyprowadze sie wczesniej.... 8)) a umowy krotsze niz 12 miesiecy nie istnieja na rynku. Tak wiec biore se to na spokojnie, co ma byc to bedzie, mobilny znajde wszedzie ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lut 11, 2013 10:28 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

AniHili pisze:Everybody!

Wraz z Grubaśnikiem (który w czasach kryzysu powinien sobie na chrupki zapracować) bierzemy udział w konkursie, o tu http://www.koty.pl/galerie-foto/cat-mad ... osci-.html :D
Co prawda ostateczną decyzję podejmuje żiri, ale poszczególnym zdjęciom można przyznawać gwiazdki i to ma byc też brane pod uwagę. A, jako, że wiadomo, iż jeśli sami sobie nie pomożemy to nikt nam nie pomoże....taaak, to jest obrzydliwa agitacja :mrgreen:
Dopisz się proszę na moim wątku z konkursami tym z banerka z dokładną instrukcją jak zagłosować i podaj termin trwania!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lut 11, 2013 10:49 Re: Pakt Czarownych Czarownic XXXIV

kussad pisze:
AniHili pisze:Everybody!

Dopisz się proszę na moim wątku z konkursami tym z banerka z dokładną instrukcją jak zagłosować i podaj termin trwania!

Już się dopisałam :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

[poprzednia][następna]