filo pisze:Bungo pisze:Człowiek wejdzie w wątek i się zupełnie nowych rzeczy dowiaduje![]()
To Zabers uczyła Filo? A można wiedzieć czego?
Sortować rudę w hucie.![]()
widziałam coś rano

Moderator: Estraven
filo pisze:Bungo pisze:Człowiek wejdzie w wątek i się zupełnie nowych rzeczy dowiaduje![]()
widziałam coś rano
anulka111 pisze:filo pisze:Bungo pisze:Człowiek wejdzie w wątek i się zupełnie nowych rzeczy dowiaduje![]()
widziałam coś rano![]()
Dobre
zabers pisze:filo, kto widział, to zobaczyła teraz nie zobaczy, "dopóki nie kupi zestawu do odbioru telewizji satelitarnej Polsat"
Bungo pisze:Ja go widziałam, chyba że mam halucynacje
Bungo pisze:Zabers, a gdzie się podział Twój wpis o tym, czego naprawdę uczyłaś Filo![]()
Ja go widziałam, chyba że mam halucynacje
zabers pisze:Bungo pisze:Zabers, a gdzie się podział Twój wpis o tym, czego naprawdę uczyłaś Filo![]()
był i wybył. czujnym trzeba być.![]()
anulka, i co, płacisz, czy szykować paczki do więźnia?
jaaana pisze:zabers pisze:Bungo pisze:Zabers, a gdzie się podział Twój wpis o tym, czego naprawdę uczyłaś Filo![]()
Wpis dla skowronków podobno był, teraz grzecznie poproszę o coś dla sów. Np o 3.00 się umówmy
zabers pisze:jaaana pisze:zabers pisze:Bungo pisze:Zabers, a gdzie się podział Twój wpis o tym, czego naprawdę uczyłaś Filo![]()
Wpis dla skowronków podobno był, teraz grzecznie poproszę o coś dla sów. Np o 3.00 się umówmy
za późno. odgrzewany obiad nie smakuje
Bungo pisze:Zabers, a gdzie się podział Twój wpis o tym, czego naprawdę uczyłaś Filo![]()
Prosze o pw- nie zalapalam siedalia pisze:Bungo pisze:Zabers, a gdzie się podział Twój wpis o tym, czego naprawdę uczyłaś Filo![]()
też widziałam![]()
jakby co mogę na pw informować za drobna opłatą .................... na koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Barbasia, Blue i 231 gości